Η Φρόσω στις Ψυχοκόρες παίρνει ρεβάνς, εκδικείται την Ευανθία αλλά αποκτά και ένα ακόμη παιδί

Κατερίνα Μπούσιου
Η Φρόσω στις Ψυχοκόρες παίρνει ρεβάνς, εκδικείται την Ευανθία αλλά αποκτά και ένα ακόμη παιδί

Τι θα συμβεί μετά τη δολοφονία του Νάτση στις Ψυχοκόρες; 

Η σειρά Ψυχοκόρες, έγινε πια ένα από τα τηλεοπτικά trend της φετινής χρονιάς και αν νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, θα διαψευστείς, γιατί πλέον τώρα βρισκόμαστε στην αρχή μόνο, πολύ σημαντικών εξελίξεων. Η Άννα Λουϊζίδη και η Μαρίνα Ασλάνογλου αλλάζουν ρόλους, αλλά καμία από τις δύο δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

https://www.instagram.com/reel/C7Qvc-PP5If/

Η δολοφονία του Νάτση και η διαχειρίστρια Φρόσω

Ο άλλοτε ισχυρός και βίαιος Νάτσης δολοφονείται από τον Λούη και αυτή η εξέλιξη είναι προάγγελος μεγάλων συμφορών. Έτσι αποχαιρετούμε τον σπουδαίο ηθοποιό Χρήστο Μαλλάκη που τον υποδυόταν. Χρειάζεται μεγάλο ταλέντο για να κάνεις τον ρόλο του κακού και οι ισορροπίες, είναι πολύ λεπτές. Σίγουρα ήταν πλεονέκτημα για εκείνον η εμπειρία του σε δύσκολες παραστάσεις τα τελευταία χρόνια στο θέατρο.

Η σκληρή Μάγια στις Ψυχοκόρες εκδικείται τον Παύλο και τη Βασιλική η οποία «χάνει» το μωρό της

Το «αντίο» στον Νάτση θα φέρει σε απελπισία τη σύζυγο Ευανθία η οποία θα περάσει ένα διάστημα νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο, αφού έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της δολοφονικής απόπειρας. Θα χάσει την όρασή της και η Φρόσω θα βρει την ευκαιρία να γίνει διαχειρίστρια της περιουσίας με δόλο, εκμεταλλευόμενη την αδυναμία της.

Μία άλλη Φρόσω θα βλέπεις από εδώ και στο εξής. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Παίρνει την εκδίκησή της με τον καλύτερο τρόπο από τους ανθρώπους που τη βασάνισαν σωματικά και ψυχικά. Δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτε και σε κανέναν, κινδυνεύοντας μάλιστα από τους συγγενείς του Νάτση να της εναντιωθούν.

Και όταν επιστρέψει η Ευανθία από το νοσοκομείο ξεκινά το part two της εκδίκησης. Της φέρεται σαν ψυχοκόρη. Την αφήνει ακόμη και χωρίς φαγητό για να κατανοήσει πως είναι να πονάς και να τα έχεις χάσει όλα στη ζωή σου. Δεν θα κρατήσει ωστόσο για πολύ αυτό.

Μαζί με την Μαρίνα Ασλάνογλου και την Άννα Λουϊζίδη και τον μικρό της γιο Ασημάκη, σε αυτό το σπίτι θα έρθει και ένα ακόμη παιδί. Που θα γίνει στην ουσία και το δεύτερο παιδί της Φρόσως. Είναι ο μικρός Γιώργος, ο πρωτότοκος του Νάτση που της τον είχε γνωρίσει. Η μητέρα του δεν μπορεί να τον φροντίσει μετά τον θάνατο του Νάτση και χωρίς την οικονομική του βοήθεια και έτσι η Φρόσω θα αποφασίσει να το έχει μαζί τους.

Αυτή η συγκατοίκηση θα έχει πολλά προβλήματα. Αλλά θα αποκαλύψει και πολλά πράγματα από το παρελθόν. Δεν έχουμε μάθει ακόμη όλα τα μυστικά αυτής της οικογένειας.

Πάντως οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τη σειρά περιμένουν με αγωνία την εκδίκηση της Φρόσως.