Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου: «Άνοιξε η καρδιά μου» λέει στην πρώτη φωτογραφία με τον γιο της

Κατερίνα Μπούσιου
Γέννησε η Βασιλική Τρουφάκου: «Άνοιξε η καρδιά μου» λέει στην πρώτη φωτογραφία με τον γιο της

Η πρωταγωνίστρια του Famagusta Βασιλική Τρουφάκου, ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου της, με μία φωτογραφία από το μαιευτήριο. 

Η Βασιλική Τρουφάκου εδώ και λίγες εβδομάδες είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα στη σειρά Famagusta και ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το ωραιότερο δώρο της ζωής της, τον γιο της. Πριν από λίγη ώρα μας έδειξε και την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο, κρατώντας τον στην αγκαλιά της.

«Τα καταφέραμε αγοράκι μου»

Η Βασιλική Τρουφάκου έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για να μας ανακοινώσει τη γέννηση του γιου της, τις πρωινές ώρες σήμερα σε γνωστό μαιευτήριο. Τρισευτυχισμένη τον κρατά στην αγκαλιά της και εξίσου τρυφερό ήταν και το μήνυμά της, η πρώτη της αφιέρωση σε εκείνον: «Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε, αγοράκι μου».

Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της και αναθεώρησε για τα baby shower πάρτι

https://www.instagram.com/p/C7cNIKztbmt/

Πριν από λίγο διάστημα είχε κάνει και το baby shower του μωρού όπου είχε αποκαλύψει και το φύλο του.

https://www.instagram.com/p/C6JSE3TN8CA/

Γενικά το διάστημα της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός ήταν αρκετά φειδωλή για όσα βίωνε τους τελευταίους 9 μήνες στη ζωή της, αλλά σαφέστατα ήταν ευτυχισμένη.

https://www.instagram.com/p/C6ydHG-NcSj/

Από τις δεκάδες ευχές φίλων και συνεργατών ξεχωρίζει και εκείνη της Άντζελας Γκερέκου, η οποία της ευχήθηκε το μωράκι της να είναι πάντα γερό και ευλογημένο, αλλά και της Ναταλίας Γερμανού που ευχήθηκε τα καλύτερα για το «τρουφάκι» της.

Πάμε για το φινάλε του Famagusta από τη ζωή στον θάνατο: Η αρχή του Λούλη και το τέλος του Γεωργίου

Η ηθοποιός δεν μας έχει αποκαλύψει όλο αυτό το διάστημα το όνομα του πατέρα του παιδιού της, σε μία πάγια τακτική της τα τελευταία χρόνια να μην αποκαλύπτει τίποτε από την προσωπική της ζωή. Το είχε αιτιολογήσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ: «Εντάξει, είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενη. Είμαι σε καλά φεγγάρια τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου. Είναι κάποια χρόνια. Αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που επιδιώκουν να έχουν μια κάμερα μέσα στο σπίτι τους και δεν το κατακρίνω. Εγώ απλώς δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Είμαι αρκετά ανοιχτός άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι θέλει κάποιος να μάθει με ποιον είμαι, για πόσο είμαι και πού είμαι. Ή πότε θα χωρίσω, αν θα χωρίσω και πώς θα χωρίσω. Αυτό δεν δίνει κάποια αληθινή πληροφορία, είναι απλά κουτσομπολιό. Νομίζω πως αν θέλει να με μάθει κάποιος, μπορεί κάλλιστα από αυτή τη συνέντευξη να καταλάβει τι τύπος είμαι».