Η Shiloh Jolie-Pitt έγινε 18 ετών-Το ταλέντο της «Shi» στον χορό και τα viral videos στο TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Shiloh Jolie-Pitt έγινε 18 ετών-Το ταλέντο της «Shi» στον χορό και τα viral videos στο TikTok
Invision

H Shiloh Jolie-Pitt ενηλικιώθηκε και όλα δείχνουν πως θα γίνει μια καταξιωμένη χορεύτρια. Τα viral videos της 18χρονης στο TikTok, οι δηλώσεις του χορογράφου της και η απομάκρυνση των αδερφών της από τον Brad Pitt.

Στο club των ενηλίκων συγκαταλέγεται πλέον η Shiloh Jolie-Pitt καθώς στις 27 Μαΐου γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της.

Η κόρη των Jolie-Pitt έχει πειραματιστεί αρκετά με το στυλ και την εικόνα της στο πέρασμα του χρόνου, πραγματοποιώντας ριζικές αλλαγές τόσο στα μαλλιά αλλά και στην γκαρνταρόμπα της.

Η 17χρονη Shiloh Jolie-Pitt έχει εξελιχθεί σε απίστευτη χορεύτρια- Τα αποθεωτικά σχόλια σε νέο video

Η Shiloh Jolie-Pitt έγινε 18 ετών και κάνει καριέρα στον χορό

Η Shiloh ή «Shi» όπως φέρονται να την αποκαλούν τα αγαπημένα της πρόσωπα έχει μεγάλο πάθος για τον χορό και τα τελευταία 3 χρόνια παρακολουθεί ανελλιπώς μαθήματα χορού σε σχολή που βρίσκεται στο Los Angeles, όπου μένει με την μητέρα και τα αδέρφια της.

H 17χρονη Shiloh είναι ίδια η Angelina στην εφηβεία! Η εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι και ροζ μαλλιά

Πρόσφατα η 18χρονη είχε γίνει viral σε Instagram και TikTok, με τους χρήστες των εφαρμογών να σχολιάζουν πόσο ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη χορεύτρια είναι η Shiloh.

Η νεαρή κοπέλα δημιούργησε ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram όπου συνομιλεί μόνο με άτομα από το στενό φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον.

Ο χορογράφος της Shiloh Jolie-Pitt μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια

Ο χορογράφος της 18χρονης, Keelan Carter, μίλησε στην DailyMail και τόνισε πόσο ταπεινή και ταλαντούχα είναι η Shiloh αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Shiloh είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα χορεύτρια, που επιδεικνύει αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Είναι ένα ειλικρινές και ευθύ άτομο που δεν χρησιμοποιεί ποτέ το celebrity status προς όφελός της».

Και πρόσθεσε: «Η Shi δεν βασίζεται στο όνομά της για να πετύχει τους στόχους της. Ειλικρινά, δεν ήξερα καν ποια ήταν στην αρχή και δεν νομίζω ότι αυτό έχει σημασία, ειδικά σε ένα στούντιο χορού. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να δεις το άτομο πέρα από τη δημοφιλία του, αλλά σας προτρέπω να κάνετε μια προσπάθεια για αυτήν. Πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο ».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.

Πριν από μερικούς μήνες ο Brad Pitt είχε σχολιάσει το ταλέντο της Shiloh στον χορό δηλώνοντας συγκινημένος on camera:«Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι πολύ όμορφη».

https://www.instagram.com/reel/C6g0TCVpJFs/

Ο διάσημος ηθοποιός είχε παραδεχθεί ότι δεν γνωρίζει από που κληρονόμησε η 18χρονη αυτό το ταλέντο, αφού ο ίδιος δεν είναι τόσο καλός χορευτής.

Η απόφαση της Vivienne Jolie-Pitt να αλλάξει το επίθετό της

Πριν από λίγα 24ωρα διέρρευσε στον Τύπο πως η 15χρονη κόρη των Jolie-Pitt, Vivienne αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της και πλέον συστήνεται ως Vivienne Jolie.

Η Angelina Jolie γνωρίζει στα παιδιά της τα είδωλά τους & μας θύμισε τις γιγαντοαφίσες στο δωμάτιο

Η νεαρή κοπέλα βοήθησε τη μητέρα της στην παραγωγή της θεατρικής παράστασης «The Outsiders» με το όνομά της να συμπεριλαμβάνεται στους τίτλους συντελεστών ως «Vivienne Jolie». Μετά τη Zahara και τον Pax, η 15χρονη είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας που εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Pitt και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από εκείνον.

Πηγή κεντρικής: apimages.com