Η Βαλέρια Κουρούπη είχε γιορτή:Το ξεχωριστό ταξίδι στην Μεσσηνία με τον αδερφό και τον σύντροφό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βαλέρια Κουρούπη είχε γιορτή:Το ξεχωριστό ταξίδι στην Μεσσηνία με τον αδερφό και τον σύντροφό της

«Την απόλαυσα μαζί με δυο από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους» έγραψε η Βαλέρια Κουρούπη στην ανάρτηση που έκανε από την Μεσσηνία για την ονομαστική της γιορτή.

Η Βαλέρια Κουρούπη είχε την ονομαστική της γιορτή και όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram επέλεξε να περάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα στην Μεσσηνία μαζί με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τον αδερφό της, Βίκτωρα Κουρούπη και τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Μάριο Δερβιτσιώτη.

«Λοιπόν, επειδή ρωτήσατε, ναι γιορτάζω! Αυτή η μικρή γιορτούλα που ελάχιστοι γνωρίζουν πως υπάρχει είναι αυτή που γιορτάζω από παιδί.Την ανακάλυψε η μαμά μου σε κάποιο ημερολόγιο κι έπειτα τη βρήκαμε σε δυο τρία ακόμη. «Οσίας Βαλερίας» και κάναμε χαρά γιατί ως τότε δεν είχα γιορτή. Πολλά χρόνια μετά θεσπίστηκε κι επίσημη γιορτή Βαλέριας στις 22/11 αλλά εγώ αγαπώ να γιορτάζω αυτήν την μικρή,την άγνωστη,την καλοκαιρινή. Και σήμερα την απόλαυσα μαζί με δυο από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους και το μαγικό φαγητό του» έγραψε η ηθοποιός

https://www.instagram.com/p/C7470vbMwby/

Η νέα φωτογραφία της Βαλέριας Κουρούπη με τον σύντροφό της

Παράλληλα, η Βαλέρια Κουρούπη έκανε και την πρώτη της βουτιά στην θάλασσα, ενώ δημοσίευσε και μια σπάνια φωτογραφία με τον αγαπημένο της από την παραλία.

Οι δύο ηθοποιοί αν και είναι αρκετό καιρό ζευγάρι, προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό, παρά το γεγονός πως η Βαλέρια Κουρούπη είναι αρκετά ενεργή όσον αφορά τα social media της, δεν θα δεις εύκολα κάποια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της.

Αντίθετα, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του Μάριου Δερβιτσιώτη θα δεις πως έχει μόνο μία κοινή τους φωτογραφία από τον Ιούνιο του 2023.

https://www.instagram.com/p/Ct0z8LXI-Nq/

Βέβαια, ο ίδιος είχε απαθανατίσει κρυφά την ηθοποιό και τον Μάιο του 2023 την ώρα που απολάμβανε το ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/Cs4JQykLOSX/

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το «τρία χρόνια, δεν πειράζει». Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα.Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε» είχε πει η Βαλέρια Κουρούπη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον.