Κουρούπη, Καρύδη και Μπουλέ έδειξαν την τρυφερότητα που έπρεπε στην εγκυμονούσα Βασιλική Τρουφάκου

Τζένη Ντεμιράι
Κουρούπη, Καρύδη και Μπουλέ έδειξαν την τρυφερότητα που έπρεπε στην εγκυμονούσα Βασιλική Τρουφάκου

«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά», είχε δηλώσει πρόσφατα η Βασιλική Τρουφάκου αναφερόμενη στο παιδί που περιμένει.

Κύμα αγάπης έλαβε η Βασιλική Τρουφάκου μετά τη δημοσίευση μίας φωτογραφίας, η οποία τη δείχνει να γυμνάζεται στο σαλόνι της φορώντας ένα κολάν και ένα αθλητικό μπουστάκι.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Famagusta», διανύει μία υπέροχη περίοδο της ζωής της αφού περιμένει το πρώτο της παιδί. Μπορεί η 38χρονη ηθοποιός να επιλέγει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και να μην μιλά για τον σύντροφο της ζωής της, ωστόσο, ο καρπός του έρωτά τους έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής πριν καν έρθει στον κόσμο.

Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός της διαδικτυακής της παρουσίας αυτό το πλάσμα που ήδη φαίνεται ότι αλλάζει τη ζωή της αλλά δεν έχει καταφέρει να την απομακρύνει από τις καλές συνήθειες της καθημερινότητάς της.

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της, στην οποία φαίνεται να αθλείται. Η κοιλιά της είναι φουσκωμένη και εκείνη χαμογελά στον φακό, χωρίς να γίνεται ορατό ίχνος κούρασης.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Βασιλική Τρουφάκου και στο «mommy cool» post η Γερμανού σχολίασε επικά

https://www.instagram.com/p/C5BrQY4tEjk/

Ποια είναι η Σιμώνη που παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου: Τα πλάνα του αρραβώνα με άρωμα «Famagusta»

Τα σχόλια από Κουρούπη, Καρύδη και Μπουλέ

Την τρυφερή εικόνα σχολίασαν πολλοί φίλοι, γνωστοί και fans της Τρουφάκου, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι αγαπημένοι της συνάδελφοι.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Βαλέρια Κουρούπη, η οποία έγραψε «Δώσε μάνα» αλλά και η Νάντια Μπουλέ, που έδειξε τον ενθουσιασμό της με τη λέξη «Τρελαίνομαι».

Το σχόλιό της άφησε και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία έγραψε «Κοιλούμπι», με την Βασιλική Τρουφάκου να της απαντά «Κοιλουμπάρα».

Final countdown για το τρουφάκι

«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, οπότε αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι κάπως έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά και αυτό κάποιοι λένε ότι δεν είναι πολύ καλό. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία», είχε δηλώσει αρχές Μαρτίου 2024 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Βασιλική Τρουφάκου.

Σε γενικές γραμμές, η ηθοποιός δεν έχει μιλήσει με λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της, ωστόσο, επέλεξε να την ανακοινώσει με μία φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 19 Φεβρουαρίου.

https://www.instagram.com/p/C3hXVyQNjzU/

Τότε δεν είχε αποκαλύψει σε πόσους μήνες θα έρθει στον κόσμο το παιδί της, αλλά στην φωτογραφία που γυμνάζεται στο σαλόνι της έχει επιλέξει να βάλει στην περιγραφή το #finalcountdown, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο αυτό που βλέπουμε και στην εικόνα: Βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Το φινάλε του Famagusta δικαίωσε τον Χρήστο Λούλη: To spoiler του Αντρέα Γεωργίου για τον β' κύκλο

Πηγή κεντρικής εικόνας: @vassiliki_troufakou