Λίγο πριν το τέλος του Έρωτα Φυγά στις 5 Ιουλίου παραμένει το ερώτημα για την τύχη της Πέμης Ζούνη

Κατερίνα Μπούσιου
Λίγο πριν το τέλος του Έρωτα Φυγά στις 5 Ιουλίου παραμένει το ερώτημα για την τύχη της Πέμης Ζούνη

Θα καταφέρει η Μαργέτα να μείνει με τον Στέφανο και να συνεχίσουν να ζουν ευτυχισμένοι στον Έρωτα Φυγά; 

Ένας γάμος μας οδηγεί στο τέλος του Έρωτα Φυγά και θα έχει σημασία και για την τύχη των περισσότερων από τα πρόσωπα της σειράς, πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Το μέγα ερώτημα παραμένει όμως για εκείνους που παρακολουθούν τη σειρά: Θα καταφέρει ο Στέφανος και η Μαργέτα να επιστρέψουν στο Κιάρι και να ζήσουν ευτυχισμένοι;

Ο Κοντογιάννης φτάνει στα ίχνη της Μαργέτας

Δεν έχει βρει την ηρεμία της η Μαργέτα, όλο αυτό το διάστημα που κρύβεται στο σπίτι της Κηφισιάς στον Έρωτα Φυγά. Παρόλο που οι εξελίξεις κυλούν αργά στην εβδομαδιαία σειρά του ΑΝΤ1, όλο και κάτι συμβαίνει και δεν καταφέρνει τελικά να πάρει την απόφαση να αποκαλυφθεί και να επιστρέψει στο Κιάρι. Οι δικοί της εχθροί, όπως και εκείνοι του Στέφανου, καραδοκούν.

Στα νέα πλάνα με την κόρη της η Ντάνη Γιαννακοπούλου σχολιάζει μοναδικά τις δυσκολίες της μητρότητας

Όμως τώρα έχει και τον φόβο από έναν σημαντικό άντρα του παρελθόντος της. Ο Θύμιος και μόνιμος φύλακάς της όλο αυτό το διάστημα, ειδοποιεί εκείνη και τον Στέφανο - Σταύρο Ζαλμά, πως ο Κοντογιάννης έχει έρθει στην Αθήνα και προφανώς κάτι ετοιμάζει και προφανώς εκείνος είναι πια σίγουρος πως η Μαργέτα είναι ζωντανή και την αναζητά.

Ήρθε όμως η στιγμή για την Πέμη Ζούνη να αποκαλύψει και στους δύο πως εκείνος είναι τελικά ο άνθρωπος που προσπάθησε να τη δολοφονήσει, ρίχνοντάς την, στον γκρεμό. Το μυστικό που τόσο καιρό την βαραίνει, είναι επιτακτική ανάγκη να αποκαλυφθεί.

Μέχρι όμως να σκεφτούν τρόπο να βρεθούν απέναντι από τον Κοντογιάννη, δεν καταλαβαίνουν πως εκείνος τους έχει στήσει μία μεγάλη παγίδα. Και οι δύο άντρες βρίσκονται σε ένα σημείο όπου ανακαλύπτουν το πτώμα του Πανταζόπουλου και την αστυνομία κοντά τους. Είναι σαφές ότι θέλει να τους ενοχοποιήσει για να μείνει ανενόχλητος για την εξόντωση της Μαργέτας.

Είμαστε πια στην τελική ευθεία για το τέλος της σειράς σε 4 επεισόδια από σήμερα. Σε αυτά, θα δούμε αν θα καταφέρουν να ξεφύγουν και να κάνουν εμφάνιση στον γάμο του Νικόλα και της Ρηνιώς στο Κιάρι, όπως λένε και οι τελευταίες πληροφορίες. Εκεί Ζαλμάς και Ζούνη θα πρέπει να εξηγήσουν σε όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για ποιο λόγο κρύβονταν όλο αυτό το διάστημα η μητέρα του Ιάσονα.

https://www.instagram.com/p/C3SQaFtqq8Z/

Μένει να δούμε να αποκαλύπτεται όμως μέχρι τότε η πραγματική ταυτότητα της Άρτεμις και ο σκοπός του Φάνη. Το κοινό περιμένει να δει που θα καταλήξει όλο αυτό.

Γιατί όπως σου έχω ξαναπεί προβλέπεται τραγικό το φινάλε των ηρώων που δεν θα έχουν υπολογίσει καλά μέχρι τότε τους εχθρούς τους. Θα θεωρούν πως τους έχουν εξοντώσει, αλλά δεν θα είναι αλήθεια.

4 ερωτευμένα ζευγάρια σε θρήνο στο τέλος του Έρωτα Φυγά: Ποιοι θα χαθούν μετά την έκρηξη;