4 ερωτευμένα ζευγάρια σε θρήνο στο τέλος του Έρωτα Φυγά: Ποιοι θα χαθούν μετά την έκρηξη;

Κατερίνα Μπούσιου
4 ερωτευμένα ζευγάρια σε θρήνο στο τέλος του Έρωτα Φυγά: Ποιοι θα χαθούν μετά την έκρηξη;

Το σύντομο φλερτ του Ιάσονα με την Άρτεμις και η επανασύνδεση με την Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά. 

Επιστροφές - καταστροφές και παλιούς με νέους έρωτες θα έχουμε στη συνέχεια του Έρωτα Φυγά. Όλα γίνονται στη «σκιά» ενός θανάτου και ενός γάμου. Και πριν τα αναλύσουμε όλα αυτά διεξοδικά, ας πούμε για αρχή πως η επιστροφή της Μαργέτας - Πέμη Ζούνη, στο Κιάρι που όλοι περιμένουν θα δημιουργήσει μία από τις πιο σημαντικές σεναριακά ανατροπές. Προς το παρόν ας δούμε τι θα γίνει με το ερωτικό τρίπτυχο Ιάσονας, Αλεξάνδρα, Άρτεμις.

Η Αλεξάνδρα ζει σε έναν άλλο κόσμο μετά την απώλεια του Μάρκου

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου ως Αλεξάνδρα έχει πολύ ωραίες υποκριτικές προκλήσεις στη συνέχεια του Έρωτα Φυγά, λόγω του ρόλου της. Θρηνεί ακόμη τον Μάρκο, έχει περάσει σε μία άλλη διάσταση και ο Ιάσονας διστάζει ακόμη να της πει πως ο θάνατός του ήταν δολοφονία και όχι δυστύχημα. Θα της το πει ωστόσο ο Κοντογιάννης.

Ποιος σκότωσε τον Μάρκο στον Έρωτα Φυγά; Φάνης και Κοντογιάννης είναι οι δύο ύποπτοι

Παίρνει μάλιστα την απόφαση να φύγει από το Κιάρι μαζί με τα παιδιά της, αλλά ευτυχώς αλλάζει γνώμη. Όλα αυτά ενώ ο Στέφανος πηγαίνει στην Αθήνα για να συναντήσει τη Μαργέτα και να ερευνήσει τη δολοφονία του Μάρκου. Αναγκαστικά και επειδή ο Ιάσονας θα ανέβει και εκείνος στην Αθήνα στο σπίτι της Κηφισιάς, θα πρέπει το ζευγάρι να μετακομίσει.

Σε αυτό το σημείο, ας κάνουμε ένα άλμα στον χρόνο. Γιατί σου έχω πει αρκετές φορές πως η επιστροφή της Μαργέτας στο Κιάρι θα είναι το grande finale της σειράς. Μέχρι να συμβεί προς το τελευταίο επεισόδιο θα έχουμε και ανατροπές ερωτικού τύπου.

Το φλερτ του Ιάσονα καταρχάς με την Άρτεμις (δες παρακάτω και την πρώτη φωτογραφία), η οποία πλέον παίρνει ως γιατρός τη θέση του Μιχάλη στο νοσοκομείο. Σύντομο θα είναι το ειδύλλιό τους, αφού η Αλεξάνδρα εξαιτίας της θα ζηλέψει και θα οδηγηθούμε στην επανασύνδεσή της με τον Ιάσονα.

erotasfygasiasonas.jpg

Το δεύτερο ζευγάρι που θα είναι ευτυχισμένο θα είναι ο Φάνης με την Ευγενία. Από την αρχή υπήρχε μία έλξη μεταξύ τους και η σχέση τους θα παραμείνει. Το ίδιο φυσικά θα συμβεί με τον Στέφανο και τη Μαργέτα, αλλά και τον Νικόλα με τη Ρηνιώ.

Και εδώ έχουμε την έκπληξη. Στον γάμο του τελευταίου ζευγαριού (σύμφωνα με το περιοδικό Tv24) θα κάνει την επανεμφάνισή της η Μαργέτα. Θεωρώντας πως ο κίνδυνος με τους παρακρατικούς έχει περάσει και όταν έχει μάθει πως ο γιος της είναι ευτυχισμένος ξανά στο πλευρό της Αλεξάνδρας.

Όμως την ώρα του γάμου και της εμφάνισής της, συμβαίνει μία μεγάλη έκρηξη. Και δημιουργείται μία μεγάλη απορία για το αν θα ζήσει τελικά η Μαργέτα και ο Στέφανος. Γιατί υπάρχουν spoilers που υποστηρίζουν ότι εκείνοι θα είναι τα θύματα. Ωστόσο έτσι όπως είναι η σκηνή θα υπάρχει διττή ερμηνεία. Δηλαδή δε θα είμαστε σίγουροι ποιοι χάθηκαν και ποιοι έζησαν.

Ελπίζουμε να διαψευστεί η πληροφορία για τη Μαργέτα, γιατί αυτό το φινάλε δεν θα ευχαριστήσει το κοινό. Θα έχουμε αντιδράσεις.