Αθηνά Οικονομάκου: To πάρτι για τα 3α γενέθλια της Σιέννα και η σπάνια φωτογραφία με την ανιψιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αθηνά Οικονομάκου: To πάρτι για τα 3α γενέθλια της Σιέννα και η σπάνια φωτογραφία με την ανιψιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα τρίτα γενέθλια της κόρης της. Η εντυπωσιακή girly τούρτα και οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Γιορτινό κλίμα επικρατεί στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου καθώς αύριο η ηθοποιός θα γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια της κόρης της, Σιέννα Μιχοπούλου.

Η μικρότερη κόρη της ηθοποιού και του επιχειρηματία, Φίλιππου Μιχόπουλου ήρθε στη ζωή στις 9 Ιουνίου 2021 και ολοκλήρωσε την ευτυχία του πρώην ζευγαριού.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε νέο Q&A και απάντησε ειλικρινά στις απορίες των followers

To girly πάρτι για τα τρίτα γενέθλια της Σιέννα

Πριν από μερικές ώρες η Αθηνά Οικονομάκου διοργάνωσε ένα πάρτι για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μπορεί η Σιέννα να έχει γενέθλια την Κυριακή (09/06) ωστόσο η ηθοποιός προτίμησε να γιορτάσει την κορούλα της λίγο νωρίτερα για προσωπικούς λόγους.

athina2.jpg

Μέσα από τα Instagram-stories της η ηθοποιός μας έδειξε την υπέροχη ροζ τούρτα της εορτάζουσας η οποία ήταν εμπνευσμένη από τις πριγκίπισσες και είχε πάνω ένα μεγάλο ουράνιο τόξο, έναν ήλιο, μια πριγκίπισσα και πολύχρωμα μπαλάκια.

Λίγο αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους, που δεν ήταν άλλοι από τον αδερφό της, Νικήτα, την σύζυγό του και την κόρη τους, την οποία έχει βαπτίσει.

athina1.jpg

«3η φορά νονά και μάλιστα στο παιδί του αδερφού μου! Να μας ζήσεις Άρτεμις-Εύα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είσαι ποτέ μόνη και θα είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη και αγκαλιές. Σε λατρεύουμε!», είχε γράψει η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CshMn1htvYI/

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση με τον αδερφό της δηλώνοντας: «Ο αδερφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση, παίξαμε πολύ ξύλο με τον αδερφό μου. Ήμουν αγοροκόριτσο. Έπαιζα μαζί του, μπάσκετ, ηλεκτρονικά ήμουν πολύ αγοροκόριτσο. Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα».

https://www.instagram.com/reel/CxEH_disfr4/

H Αθηνά Οικονομάκου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου και στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κορούλα της δηλώνοντας: «Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει, είναι άλλο πράγμα».

Στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου, τα παιδιά της και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι πρωταγωνιστές

Λίγο πριν η ηθοποιός γεννήσει τη Σιέννα είχε κάνει ένα Q&A στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούσαν το μωρό της. Μια follower την είχε ρωτήσει πώς θα ονομάσει την κορούλα της με την ηθοποιό να δείχνει ένα μενταγιόν με το γράμμα S και να απαντά ότι το όνομα θα αρχίζει από Σ.

https://www.instagram.com/p/CrgdnsJNsF6/

Μερικές ημέρες αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram αποκαλύπτοντας πως το όνομα της μικρής της θα είναι...Σιέννα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou