H οικογενειακή απόδραση της Αθηνάς Οικονομάκου στην Παύλιανη συνοδεύτηκε από δύο ενδιαφέροντα quiz

Τσακιρίδου Χριστίνα
H οικογενειακή απόδραση της Αθηνάς Οικονομάκου στην Παύλιανη συνοδεύτηκε από δύο ενδιαφέροντα quiz

H Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της και δημοσιεύει τα πιο γλυκά στιγμιότυπα. Η ολιγοήμερη απόδραση και το φωτογραφικό άλμπουμ.

Με ένα οικογενειακό ταξίδι στην Φθιώτιδα αποφάσισε να υποδεχθεί το νέο έτος η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους (Μάξιμο και Σιέννα) βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στην Παύλιανη.

Η δημοφιλής ηθοποιός απολαμβάνει το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς σύντομα θα επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» όπου πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Κάτιας.

H Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές

Η Αθηνά Οικονομάκου και η οικογένειά της επέλεξαν να παραθερίσουν σε ένα από τα ωραιότερα resorts της περιοχής ενώ νωρίτερα έκαναν μια πολύ μεγάλη βόλτα στο μονοπάτι της λίμνης Παύλιανης.

https://www.instagram.com/p/C1w18SANDGT/

Το συγκεκριμένο μέρος ενδείκνυται για χαλάρωση και παιχνίδι στη φύση, με τα παιδιά του ζευγαριού να δείχνουν ενθουσιασμένα για αυτή την μικρή απόδραση.

athina25.jpg

Η 37χρονη έκανε φέτος το πολυαναμενόμενο comeback της στην τηλεόραση και λόγω των πολύωρων γυρισμάτων διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τον οποίο και αφιερώνει στα αγαπημένα της πρόσωπα: τον άντρα της, τον 5χρονο Μάξιμο και τη 2χρονη Σιέννα.

https://www.instagram.com/reel/C1t7uRdNYw5/

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει καθημερινή παρουσία στο Ιnstagram και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι με τους διαδικτυακούς της φίλους, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε ένα Instagram-story και ζήτησε από τους followers της να εντοπίσουν τον γιο της, Μάξιμο, ο οποίος ήταν κρυμμένος.

«Βρείτε τον Max», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Λίγο αργότερα η ίδια απάντησε σε ένα quiz και δημοσίευσε τις απαντήσεις, αποκαλύπτοντάς μας μερικές από τις προτιμήσεις της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι τους.

H Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει ξεχωριστά την κάθε ημέρα στην αγκαλιά των δύο παιδιών της

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου για τη διαχείριση του χρόνου της μετά τη δημιουργία οικογένειας η Αθηνά Οικονομάκου είχε εξηγήσει: «Είναι ένας νέος ρόλος και σου δημιουργείται φόβος για την ευθύνη ενός νέου ανθρώπου, γιατί αυτός εξαρτάται μόνο από εσένα για να επιβιώσει. Είναι πολύ μεγάλο το βάρος. Υπάρχει σίγουρα το θέμα της έλλειψης χρόνου, της αλλαγής της ζωής σου και αλλαγής προτεραιοτήτων. Δεν υπήρχα «εγώ» σε όλο αυτό, ούτε και ο Φίλιππος στην αρχή. Μέχρι να βρει τις ισορροπίες του ένα ζευγάρι που κάνει ένα μωρό, χρειάζεται να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να επιδιώξουν αυτή την ισορροπία για να μη χάσουν το παιχνίδι. Πρέπει να έχουν καλή επικοινωνία μεταξύ τους, συνεργασία, κατανόηση και σεβασμό».

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη με ένα κλικ εδώ

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου» βρέθηκε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά της τονίζοντας: «Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει, είναι άλλο πράγμα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της.

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou