H Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει ξεχωριστά την κάθε ημέρα στην αγκαλιά των δύο παιδιών της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει ξεχωριστά την κάθε ημέρα στην αγκαλιά των δύο παιδιών της

H Αθηνά Οικονομάκου περνά τρυφερές στιγμές με τα παιδιά της και δημοσιεύει τα πιο γλυκά στιγμιότυπα στα social media.

Τα τελευταία έξι χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά (Μάξιμος και Σιέννα).

Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» έχει καθημερινή παρουσία στο Ιnstagram όπου μοιράζεται με τους followers υλικό από τη ζωή αλλά και τη δουλειά της.

Η 37χρονη έκανε φέτος το πολυαναμενόμενο comeback της στην τηλεόραση και λόγω των πολύωρων γυρισμάτων διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τον οποίο και αφιερώνει στα αγαπημένα της πρόσωπα: τον άντρα της, τον 5χρονο Μάξιμο και τη 2χρονη Σιέννα.

Οι νέες τρυφερές φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της

Tα τελευταία 24ωρα η ηθοποιός απολαμβάνει τη σύντομη παύση από τα επαγγελματικά της καθήκοντα και αναμένεται να περάσει τις γιορτινές ημέρες της Πρωτοχρονιάς με οικογένεια και φίλους.

Πριν λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μερικά Instagram-stories δείχνοντάς μας πώς περνά τις day off ημέρες στο σπίτι με τα παιδιά της.

athina13.png

«Αγκαλίτσες όλη μέρα», έγραψε η 37χρονη στη λεζάντα της τρυφερής selfie φωτογραφίας που πόσταρε με τον γιο της Μάξιμο.

Αθηνά Οικονομάκου: «Η πιο σημαντική επιλογή της ζωής μου ήταν η ψυχοθεραπεία, τώρα νιώθω ελεύθερη»

Ακολούθησε ένα ακόμα γλυκό στιγμιότυπο, με την influencer-επιχειρηματία να απαθανατίζει τα παιδιά της όσο εκείνα παίζουν στον καναπέ συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «ΕΡΩΤΑΣ».

athina14.png

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και στην Κατερίνα Μπούσιου για τη διαχείριση του χρόνου της μετά τη δημιουργία οικογένειας η Αθηνά Οικονομάκου είχε εξηγήσει: «Είναι ένας νέος ρόλος και σου δημιουργείται φόβος για την ευθύνη ενός νέου ανθρώπου, γιατί αυτός εξαρτάται μόνο από εσένα για να επιβιώσει. Είναι πολύ μεγάλο το βάρος. Υπάρχει σίγουρα το θέμα της έλλειψης χρόνου, της αλλαγής της ζωής σου και αλλαγής προτεραιοτήτων. Δεν υπήρχα «εγώ» σε όλο αυτό, ούτε και ο Φίλιππος στην αρχή. Μέχρι να βρει τις ισορροπίες του ένα ζευγάρι που κάνει ένα μωρό, χρειάζεται να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να επιδιώξουν αυτή την ισορροπία για να μη χάσουν το παιχνίδι. Πρέπει να έχουν καλή επικοινωνία μεταξύ τους, συνεργασία, κατανόηση και σεβασμό».

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη με ένα κλικ εδώ

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου και της εκπομπής «Γεια σου» ήταν πρόσφατα η ηθοποιός όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η κόρη μου είναι 1,5 και τώρα είναι που έχει αρχίσει όλες τις τρέλες. Μιλάει, χορεύει, τραγουδάει, επαναλαμβάνει τα πάντα, κάνει αγκαλιές. Είναι τρυφερή και πολύ πιο εκδηλωτική, αλλά με τον γιου μου, εντάξει, είναι άλλο πράγμα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με τα παιδιά της.

Πηγή κεντρικής: athinao1kokonomakou