«Λύγισε» η Celine Dion στην 1η της τηλεοπτική συνέντευξη: «Είναι σαν κάποιος να σε στραγγαλίζει»

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Λύγισε» η Celine Dion στην 1η της τηλεοπτική συνέντευξη: «Είναι σαν κάποιος να σε στραγγαλίζει»

«Όσο και να προσπαθείς μετά από ένα σημείο η φωνή σου ακούγεται αδύναμη», εξομολογήθηκε η Celine Dion στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη διάγνωση με σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από δύο ολόκληρα χρόνια και την αποκάλυψη της μάχης της με το Stiff Person Syndrome παραχώρησε η Celine Dion.

Η 56χρονη σταρ είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση το 2022 όταν αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της λόγω των δραματικών επιπτώσεων της ασθένειας στο σώμα και τη φωνή της.

Στο νέο της ντοκιμαντέρ η Celine Dion μιλά με δάκρυα στα μάτια για τη μάχη με το σύνδρομο Stiff

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Celine Dion στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη διάγνωση με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

Πριν από λίγα 24ωρα η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Today» και στην Hoda Kotb και έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω του Stiff syndrome.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης η 56χρονη «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στους έντονους πόνους και τις επιπτώσεις στη φωνή της ωστόσο η ίδια κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει σε αυτό που αγαπά περισσότερο...το τραγούδι.

Η Celine Dion επισήμανε πως το συγκεκριμένο σύνδρομο επηρεάζει όλους τους μύες του σώματος και πλήττει δραματικά τη φωνή της.

«Είχα σπασμένα πλευρά κάποια στιγμή, γιατί μερικές φορές οι σπασμοί μπορεί είναι πολύ έντονοι. Μπορεί επίσης να είναι στην κοιλιακή περιοχή, στη σπονδυλική στήλη, στα πλευρά», είπε η Dion στην κάμερα.

Και λίγο αργότερα εξήγησε: «Όσο και να προσπαθείς μετά από ένα σημείο η φωνή σου ακούγεται αδύναμη. Είναι σαν κάποιος να σε στραγγαλίζει. Σαν κάποιος να σπρώχνει τον λάρυγγά σου, να μιλάς και να μην μπορείς να πας πιο ψηλά ή πιο χαμηλά φωνητικά. Καταλήγει σε σπασμό».

https://www.instagram.com/reel/C79Sa5PRE5a/

Η Celine Dion συγκίνησε στα Grammys 2024 αλλά η αγένεια που έδειξε η Taylor Swift εξόργισε το κοινό

Έρχεται το «I Am: Celine Dion»- H Celine Dion μιλά για όλες τις αλλαγές στη ζωή της

H διάσημη τραγουδίστρια μιλά αναλυτικά για την περιπέτεια της υγείας της στο «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της στη μουσική βιομηχανία, τις δοκιμασίες που καλέστηκε να αντιμετωπίσει αλλά και τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της μετά τη διάγνωση με Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome).

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο. Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα show. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις», εξομολογείται η σταρ στο teaser του ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/C7RtSZ2xqnk/

Στην πρώτη εικόνα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Celine Dion δείχνει τη δύναμη που κρύβει μέσα της

Και πρόσθεσε: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω».

Πηγή κεντρικής: apimages.com