Στο νέο της ντοκιμαντέρ η Celine Dion μιλά με δάκρυα στα μάτια για τη μάχη με το σύνδρομο Stiff

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο νέο της ντοκιμαντέρ η Celine Dion μιλά με δάκρυα στα μάτια για τη μάχη με το σύνδρομο Stiff

Στο «I Am: Celine Dion» η Celine Dion κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγεία της. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω», δηλώνει η τραγουδίστρια.

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει Celine Dion η οποία δίνει εδώ και περίπου δύο χρόνια μάχη με την υγεία της λόγω του συνδρόμου Stiff.

H διάσημη τραγουδίστρια έσπασε τη σιωπή της στο «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της στη μουσική βιομηχανία, τις δοκιμασίες που καλέστηκε να αντιμετωπίσει αλλά και τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της μετά τη διάγνωση με Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome).

Στην πρώτη εικόνα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Celine Dion δείχνει τη δύναμη που κρύβει μέσα της

H Celine Dion συγκινεί: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα»

Στο teaser του ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε στο Prime η 56χρονη μιλά συγκινημένη στην κάμερα για τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία, τις χαρές και τις επιτυχίες και καταλήγει στις δύσκολες στιγμές που βιώνει σήμερα λόγω της ασθένειάς της.

https://www.instagram.com/reel/C7UEP5QxUA_/

H Celine Dion μίλησε για την σπάνια ασθένειά της αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που μας συγκλόνισε

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο. Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα show. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις», εξομολογείται η σταρ στο ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion».

Η κάμερα του ντοκιμαντέρ κατέγραψε μερικές από τις δυσκολότερες περιόδους της τραγουδίστριας, με το τρέιλερ να συγκινεί.

«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω», είπε η Dion εμφανώς συγκινημένη.

Δες τη συγκινητική εξομολόγηση της τραγουδίστριας στο video που ακολουθεί.

Δανάη Παππά: Το επικό video στο TikTok ως Celine Dion και η αντίδραση του συντρόφου της

Η συγκινητική ανακοίνωση της ασθένειάς της

Όπως έγινε γνωστό το 2022 η τραγουδίστρια δίνει μάχη με το αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο δεν της επιτρέπει να συνεχίσει την καριέρα και την καθημερινότητά της όπως θα ήθελε. Τα τελευταία 3,5 χρόνια η σταρ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πραγματοποιεί επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Μέσα από ένα Instagram post και με βουρκωμένα μάτια η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί στους fans της ότι αρκετές από τις εμφανίσεις της ακυρώνονται, εξαιτίας μίας ανίατης νευρολογικής ασθένειας με την οποία έχει διαγνωστεί.

«Γεια σε όλους, λυπάμαι που άργησα τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως γνωρίζετε, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν, αλλά είμαι έτοιμη τώρα. Αντιμετώπιζα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις μου και να μιλήσω για όλα όσα έχω περάσει. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου και επηρεάζει 1/1.000.000. Ενώ ακόμα μαθαίνουμε για αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα. Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, προκαλώντας μερικές φορές δυσκολίες όταν περπατάω και δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδάω όπως είχα συνηθίσει. Με πονάει που σας λέω σήμερα ότι αυτό σημαίνει ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Έχω μια μεγάλη ομάδα γιατρών που εργάζονται μαζί μου για να με βοηθήσουν να γίνω καλύτερα και τα πολύτιμα παιδιά μου που με στηρίζουν και με βοηθούν. Δουλεύω σκληρά με τον θεραπευτή μου καθημερινά για να ενισχύσω τη δύναμή μου και την ικανότητά μου να αποδίδω ξανά, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν ένας αγώνας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι είναι αυτό που έκανα σε όλη μου τη ζωή και είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο να κάνω.

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου για πολύ καιρό. Μου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω σε αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω ανοιχτά για όσα περνάω», είχε τονίσει η Dion.

«Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Μου λείπετε, να σας βλέπω, να είμαι στη σκηνή, να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες, αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου», είχε εξομολογηθεί η σταρ.

Πηγή κεντρικής: apimages.com