Ο Kevin Jonas αφαίρεσε καρκίνωμα του δέρματος και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα στους θαυμαστές του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Kevin Jonas αφαίρεσε καρκίνωμα του δέρματος και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα στους θαυμαστές του

Ο Kevin Jonas μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο και έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την υγεία του.

Ο Kevin Jonas είναι ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα διάσημα αδέρφια και μαζί με τους Nick και Joe είχε δημιουργήσει το συγκρότημα «Jonas Βrothers».

Ο 36χρονος έχει ενεργή παρουσία στα social media και πριν από μερικές ώρες αιφνιδίασε τους εκατομμύρια διαδικτυακούς του φίλους με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία του.

Ερωτευμένος ο Joe Jonas με την Laila Abdallah; Τα τετ-α-τετ στην Ελλάδα που φούντωσαν τις φήμες

Ο Kevin Jonas αφαίρεσε καρκίνο του δέρματος και έστειλε ηχηρό μήνυμα

Πριν από λίγες ώρες ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο και ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως έκανε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο, αφαιρώντας καρκίνο του δέρματος.

«Φιλική υπενθύμιση, να ελέγχετε τις ελιές σας», επισήμανε ο Kevin Jonas στους 5 εκατομμύρια followers του, προτρέποντάς τους να εξετάζονται συχνά.

https://www.instagram.com/reel/C8Fxx2yvN2I/

Στο σύντομο βίντεο που μοιράστηκε ο Kevin Jonas λέει μεταξύ άλλων στην κάμερα: «Σήμερα, λοιπόν, αφαιρώ ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα από το κεφάλι μου. Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός μικρός τύπος καρκίνου του δέρματος που άρχισε να αναπτύσσεται και τώρα πρέπει να κάνω χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσω».

https://www.instagram.com/p/C6Fg0DPpxy1/

H ανάρτηση του τραγουδιστή ανησύχησε το κοινό του ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να του ευχηθούν «περαστικά», ευχαριστώντας τον παράλληλα για το σημαντικό μήνυμα πρόληψης που έστειλε.

Screenshot-2024-06-12-175734.png

Ο 36χρονος είναι καλά στην υγεία του και αμέσως μετά την επέμβαση σήκωσε τη γάζα που κάλυπτε τη φρέσκια ουλή του on camera και είπε: «Εντάξει, τελείωσε. Τώρα ήρθε η ώρα να αναρρώσω πηγαίνω σπίτι».

Η Sophie Turner για πρώτη φορά μοιράστηκε τις δικές της αλήθειες για τον χωρισμό από τον Joe Jonas

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι ένας τύπος καρκίνου του δέρματος που ξεκινά από τα βασικά κύτταρα, έναν τύπο κυττάρων μέσα στο δέρμα που παράγει νέα κύτταρα του δέρματος καθώς τα παλιά «πεθαίνουν».

Kevin, Joe και Nick Jonas

©2019 Evan Agostini

Nick Jonas και Priyanka Chopra διοργάνωσαν το ωραιότερο party για τη 2χρονη πριγκίπισσά τους

Πηγή κεντρικής: apimages.com