H Sophie Turner έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas

H Sophie Turner έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas
Invision

Ο Joe Jonas κλαίει on stage και η Sophie Turner κάνει την πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό, σχεδόν αγνώριστη.

Μπορεί ο Joe Jonas να υπήρξε ήδη λαλίστατος στη συναυλία του σχετικά με τον χωρισμό από τη Sophie Turner και να έριξε μέχρι και δάκρυ για το τέλος του γάμου του με την ηθοποιό, δεν φαίνεται να έχει συμβεί με τη Sophie Turner.

Αλλαγμένη η Sophie

Η ηθοποιός του Game Of Thrones εμφανίστηκε με κοντό ξανθό μαλλί το οποίο είναι περούκα για την επερχόμενη σειρά Joan την οποία κινηματογραφεί στην Ισπανία.

Στις φωτογραφίες, η Sophie εμφανίστηκε πιο fit από ποτέ με κοντό σορτς και με βαρύ μακιγιάζ. Η 27χρονη έκανε διάλειμμα για τσιγάρο, ενώ η θήκη για το κινητό της ήταν με ήρωες από την ταινία κινουμένων σχεδίων Toy Story.

Η ανακοίνωση χωρισμού:

Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε σε κλίμα φιλικό τον γάμο μας. Υπάρχουν πολλά θεαματικά δημοσιεύματα για το τι συνέβη αλλά πραγματικά μιλάμε για μια κοινή απόφαση και ευχόμαστε όλοι να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των παιδιών μας», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση του Joe Jonas και της Sophie Turner στο Instagram.

Ο 34χρονος Joe προσέλαβε τον δικηγόρο Tom Sasser που είχε εκπροσωπήσει και τον Τiger Woods για να προχωρήσει το διαζύγιο και το ζήτημα κηδεμονίας. Ο τραγουδιστής εξήγησε πως οι κόρες του μένουν κυρίως μαζί του, παρότι είναι ενός και τριών ετών αλλά τονίστηκε πως ο Joe θα ζητήσει κοινή επιμέλεια.

Χάρη στο ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν κάνει, ο Joe και η Sophie θα μοιραστούν μόνο το ποσό στο οποίο θα πουλήσουν το σπίτι που απέκτησαν μαζί. Κατά τα άλλα, όλα τα υπόλοιπα έσοδά τους, από τη δουλειά τους δεν θα υποστούν καμία μοιρασιά.

O Joe Jonas ζητά διαζύγιο από την Sophie Turner και η αιτία χωρισμού ξαφνιάζει

https://www.instagram.com/p/Cv756AUNG2F/

Όσα είπε ο Joe για την Sophie

Ο σταρ διέκοψε τη συναυλία των Jonas Brothers στο Los Angeles στο Dodger Stadium το βράδυ του Σαββάτου για να απευθυνθεί στους θαυμαστές του και να μιλήσει γι’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Ήταν μια τρελή εβδομάδα. Θέλω απλώς να πω, κοιτάξτε – αν δεν το ακούσετε από αυτά τα χείλη, μην το πιστέψετε.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Εγώ και η οικογένειά μου σας αγαπάμε παιδιά».

Στη συνέχεια, ο Joe ξεκίνησε το τραγούδι του συγκροτήματος Hesitate, το οποίο είχε αφιερώσει στο παρελθόν στην 27χρονη Turner. Στα βίντεο που κατέγραψαν οι θαυμαστές στη συναυλία, ο Joe φάνηκε να συγκινείται ενώ τραγουδούσε την μπαλάντα.

Turner και Jonas είναι μαζί από το 2019, έχουν αποκτήσει δύο κόρες και το TMZ υποστηρίζει πως τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκίνησαν πριν έξι μήνες.

Πάντως, στο πρώτο ποστ του Jonas μετά την ανακοίνωση χωρισμού, τα σχόλια με άρωμα Game of Thrones, όπως το «ο Βορράς Θυμάται», «Ο χειμώνας έρχεται» ήταν σαφής απάντηση των fans της Turner στον 34χρονο με επικότερο σχόλιο όλων, το ότι το μόνο κουλ στον Joe ήταν η γυναίκα του.

north.jpg

Το 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Las Vegas αμέσως μετά τα Billboard Music Awards, ενώ μερικούς μήνες μετά διοργάνωσαν και την πιο επίσημη τελετή σε ένα κάστρο στη Γαλλία. Τον γάμο τους ακολούθησαν ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Ιταλία για «μήνα του μέλιτος». Στις 22 Ιουλίου του 2020, η Turner και ο Joe υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τη Willa, χωρίς ποτέ να έχουν παραδεχτεί δημόσια πως η ηθοποιός ήταν έγκυος.

H Turner έφερε την δεύτερη κόρη της στον κόσμο τον Ιούλιο του 2022 και είχε πει πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού:

«Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας. Είναι η καλύτερη ευλογία. Η κόρη μου νομίζω ότι απλώς πιστεύει ότι η κοιλιά είναι το μωρό και αυτό είναι το όνομά της. Αλλά είναι πολύ πιο έξυπνη από το κανονικό, οπότε νομίζω ότι έχει μια ιδέα. Θέλει την μαμά της όλη την ώρα, διεκδικεί την επικράτειά της», δήλωνε τοτε η Βρετανίδα σταρ.

Υπήρξε άπιστη η Sophie Turner; Κάνει ο Joe Jonas προπαγάνδα κατά της πρώην; Το Twitter απαντά