Υπήρξε άπιστη η Sophie Turner; Κάνει ο Joe Jonas προπαγάνδα κατά της πρώην; Το Twitter απαντά

Υπήρξε άπιστη η Sophie Turner; Κάνει ο Joe Jonas προπαγάνδα κατά της πρώην; Το Twitter απαντά
Invision

Ξαφνικά, τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν την επίσημη κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, το ένα μετά το άλλο ξεφυτρώνουν τα δημοσιεύματα που «καίνε» τη Sophie Turner.

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε σε κλίμα φιλικό τον γάμο μας. Υπάρχουν πολλά θεαματικά δημοσιεύματα για το τι συνέβη αλλά πραγματικά μιλάμε για μια κοινή απόφαση και ευχόμαστε όλοι να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των παιδιών μας», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση του Joe Jonas και της Sophie Turner στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cw2ajwruv0i/

Πόλεμος κατά της Sophie

Τις τελευταίες ημέρες, λίγο πριν την ανακοίνωση του χωρισμού, τα δημοσιεύματα που αφορούν την 27χρονη ηθοποιό είναι πολλά.

Από τη μια το περιβάλλον του Jonas μιλά για διαφορετικό Lifestyle, Κατηγορώντας τη Sophie πως ήθελε να παρτάρει. Παράλληλα, στη δημοσιότητα φτάνουν βίντεο με την Turner να πίνει αλκοόλ ενώ σε άλλα δημοσιεύματα η ηθοποιός του Game of Thrones φέρεται να έχει πει πως τα παιδιά είναι φυλακή για την ίδια και θέλει να επιστρέψει στις εποχές που έβγαινε διαρκώς.

Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Joe να πήρε την απόφαση διαζυγίου μετά από υλικό που είδε στην κάμερα της εξώπορτας του σπιτιού του, στο οποίο έμενε με τις κόρες του.

https://www.instagram.com/p/Cw2a6DILVlw/

Λίγο αργότερα, ο μουσικός εθεάθη χωρίς τη βέρα του να κάνει βόλτα με τις κόρες του.

Πάντως, το Twitter, κατηγορεί τον Joe Jonas πως έχει εξαπολύσει πόλεμο κατά της Sophie με σκοπό να βλάψει το δημόσιο προφίλ του.

O Joe Jonas ζητά διαζύγιο από την Sophie Turner και η αιτία χωρισμού ξαφνιάζει

Πάντως, το Twitter, κατηγορεί τον Joe Jonas πως έχει εξαπολύσει πόλεμο κατά της Sophie με σκοπό να βλάψει το δημόσιο προφίλ του.

Πηγές της Mail On Line ανέφερε πως η Sophie κάποιες φορές δεν μπορεί να πιστέψει πώς είναι η ζωή της. Έγινε διάσημη στην εφηβεία, γνώρισε τον Joe στα 21, παντρεύτηκε στα 23 της χρόνια και στην ουσία ποτέ δεν έζησε ξέγνοιαστα τα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής της. Στα 24 της χρόνια έγινε μαμά και πλέον έχει δύο κόρες και κάποιες φορές νιώθει παγιδευμένη.

Το Twitter πάντως στηρίζει την Turner και απορεί γιατί μια μαμά δεν μπορεί να βγαίνει και να ξενυχτάει.