Μία σκηνή αυτοκτονίας που δεν περιμένεις στις Ψυχοκόρες: Ο Τάσος «γράφει» το τραγικό του τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
Μία σκηνή αυτοκτονίας που δεν περιμένεις στις Ψυχοκόρες: Ο Τάσος «γράφει» το τραγικό του τέλος

Η femme fatale Φρόσω και τα επικά σχόλια στο Twitter/X για την μεταμόρφωσή της στις Ψυχοκόρες.  

Αρκετοί από τους χαρακτήρες στις Ψυχοκόρες θα μετανιώσουν για τις πράξεις τους και το ένοχο παρελθόν τους, αλλά οι περισσότεροι δυστυχώς θα υποστηρίξουν μέχρι τέλους - και θα λάβουν και το αντίστοιχο τίμημα - τις λάθος επιλογές τους. Ο Τάσος ανήκει στην πρώτη κατηγορία και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σειράς, πριν το τέλος.

Προς το παρόν το κοινό στα social media, ασχολήθηκε με την πλήρη μεταμόρφωση της Φρόσως σε μοιραία γυναίκα. Ήταν περισσότερο κωμική, παρά δραματική η εξέλιξή της.

Η Δεσποινιώ έχει πια τη χειρότερη μοίρα από όλες τις αδελφές της

Η επιβίωση είναι η λέξη κλειδί στις Ψυχοκόρες εξαρχής. Αλλά h τύχη όπως έχουμε δει μέχρι τώρα, παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα η Μαρίκα θεωρητικά είναι η πιο ευνοημένη. Όσα συμβαίνουν στο σπίτι του Κοτρώτση την επηρεάζουν μεν, αλλά δεν της ασκείται πια τόσο μεγάλη ψυχολογική βία, όπως στο παρελθόν. Αν το δεις και στη λεπτομέρειά του, ούτε σωματική κακοποίηση έχει υποστεί. Και εδώ και λίγο διάστημα είναι και ερωτευμένη με τον Σώτο.

1718276171690-727836985-marika.png

Το ζευγάρι που λάτρεψε το κοινό στις Ψυχοκόρες θα καταλήξει χωριστά πριν τη δολοφονία της Άννας

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική είναι στην εξορία και ζει ένα καθημερινό μαρτύριο με ξυλοδαρμούς και ψυχολογική πίεση. Η Δεσποινιώ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Βικτώρια. Τώρα ο δικός της προσωπικός δρόμος δεν έχει γυρισμό. Και ανάλογα με τον διαφορετικό χαρακτήρα της κάθε κοπέλας, η επιβίωση γίνεται είτε ένας κοντινός ή ένας πιο μακρινός στόχος.

Μεγάλη εσωτερική δύναμη δείχνει να έχει η Βασιλική. Αλλά δαιμόνιο μυαλό, έχει μόνο η Φρόσω. Το σχέδιό της προς το παρόν πηγαίνει καταπληκτικά. Έχει γίνει επιχειρηματίας του κάμπου, την Ευανθία την έχει ελεγχόμενη (όχι για πολύ) και ως ερωμένη του αστυνόμου Βελλή, κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία της και να μην κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Θωμά.

Απέκτησε μάλιστα και ιδιαίτερο στυλ. Μεταμορφώθηκε σε μοιραία γυναίκα και το Twitter/X ξετρελάθηκε.

Ας επιστρέψουμε όμως στη Δεσποινιώ. Την πιο ευαίσθητη, άβουλη και ευκολόπιστη από τις αδελφές Πολύζου. Παρόλο που περιμέναμε να τολμήσει να γυρίσει στην αδελφή της Μαρίκα και βρέθηκε μάλιτα στο κατώφλι του σπιτιού, η εμφάνιση του Τάσου την έκανε να αναθεωρήσει. Αυτό ήταν και το μεγάλο της λάθος. Αναγκάζεται πια να επιστρέψει στη Βικτώρια. Η προαγωγός της καλής κοινωνίας είναι η μόνη σωτηρία της. Δυστυχώς η πορεία της από αυτό το σημείο και μετά θα είναι δραματική. Αλλά διατήρησε μία μικρή ελπίδα.

https://www.instagram.com/p/Ctwo8-Po37o/

Γίνεται συνοδός κυριών και πια έχει αποδεχτεί τη μοίρα της. Όμως η συνάντηση με τον Τάσο ο οποίος την αναζητά παντού είναι αναπόφευκτη. Θα είναι η μόνη στιγμή που θα τον κατηγορήσει (δίκαια) για τη μοίρα της και την εγκατάλειψή της. Παρά τις προσπάθειές του, θα χωρίσουν οριστικά.

Εκείνος για να επιβιώσει οικονομικά μπαίνει στην υψηλή κοινωνία επίσης ως συνοδός. Αλλά πια έχει μετανιώσει. Οι τύψεις δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Αλλά είναι αδύναμος στο να πάρει κάποια πρωτοβουλία. Για αυτό και σε μία σπάνια στιγμή ενσυναίσθησης θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Βρισκόμενος σε μία εκδρομή με κυνηγούς, θα θυμηθεί την τελευταία του συνάντηση με τη Δεσποινιώ και θα λυγίσει. Θα στραφεί προς το πεδίο που θα υπάρχουν πυρά και έτσι θα δώσει τέλος στη ζωή του.