«Ποτέ μη λες ποτέ» λέει η Shaya για το reunion των «Hi-5»- Οι δυσκολίες και η οικογενειακή ζωή

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Ποτέ μη λες ποτέ» λέει η Shaya για το reunion των «Hi-5»- Οι δυσκολίες και η οικογενειακή ζωή
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

H Shaya μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας της, το reunion των «Hi-5», τον γιο της αλλά και την επιθυμία να συμμετάσχει στη Eurovision.

Καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4» ήταν το απόγευμα της Πέμπτης (13/6) η Shaya.

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην μέλος των «Ηi-5» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά την διάλυση των «Hi-5», όπου αναγκάστηκε να εργαστεί στην επαρχία για να καλύψει τα χρέη της.

Η Μarlain 18 χρόνια μετά τις Ηi-5 τραγουδάει με τις Lez Zeppelin κι έχει μπλε μαλλιά

Οι δυσκολίες και τα χρέη μετά τις «Hi-5»: «Δεν ήθελα να βγει στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, δεν είχα βρει την καλλιτεχνική ταυτότητα»

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα μετά τις «Hi-5» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Shaya εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο, χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi-5. Υπήρχε ένα πρόβλημα με μια λογίστρια, δεν πληρωνόταν η εφορία και μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και εν τέλει δεν μας έμεναν πολλά. Περάσαμε, όμως, και πολύ όμορφα. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό. Ήταν ένα challenge, λέω θα δουλέψω κρυφά στις επαρχίες. Δεν ήθελα να βγει στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, δεν είχα βρει την καλλιτεχνική ταυτότητα. Ήθελα να ξεχρεώσω, να βρω τι θέλω να κάνω και μου βγήκε όλο αυτό σε καλό».

Όπως η ίδια εξήγησε υπήρξαν συζητήσεις για επανένωση του διάσημου group ωστόσο η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδιά τους με αποτέλεσμα να μπει το reunion «στον πάγο».

«Έχουν περάσει 21 χρόνια από τις Hi5. Προσπαθήσαμε να κάνουμε reunion αλλά ήρθε ο κορονοϊός και δεν τα καταφέραμε. Πέρασαν δύο χρόνια, άντε να μαζευτούμε γιατί μένουμε και σε διαφορετικές χώρες. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ», ανέφερε η Shaya.

Η Ειρήνη Ψυχράμη ξέρει τι ζητάει και αυτό είναι όμορφες στιγμές με την οικογένειά της

Tα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια πραγματοποιεί live εμφανίσεις σε γνωστά καταστήματα της Αθήνας και της Μυκόνου ενώ φέτος το καλοκαίρι θα τραγουδά σε κρουαζιερόπλοιο.

«Είναι επιλογή μου να είμαι στην Ελλάδα και δεν φεύγω για κανέναν λόγο. Ταξιδεύω πολύ αλλά δεν έχω βρει πουθενά σαν την Ελλάδα. Το λατρεύω, μου ταιριάζει. Πήγα στη Δανία και έκανα ένα μιούζικαλ, ωραία εμπειρία αλλά δεν άντεξα. Μετά από αυτό πήγα κατευθείαν στη Μύκονο, ζωάρα! Τώρα που έχει μεγαλώσει το παιδί μου είναι πιο εύκολο. Θα τραγουδάω σε κρουαζιερόπλοιο», δήλωσε η Shaya στον καναπέ του «Στούντιο 4».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ανοίξω κι άλλους δρόμους μουσικά και δισκογραφικά. Έχω ανοίξει τη δική μου δισκογραφική εταιρεία πλέον, θέλω να ασχοληθώ και με την house μουσική, την οποία την λατρεύω. Και στην πορεία θέλω να βοηθήσω και νέα παιδιά, ανερχόμενους καλλιτέχνες».

https://www.instagram.com/reel/CvQFO7hPmb4/

Πριν από λίγες ημέρες η 41χρονη κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο «Τι είχα, τι έχασα».

«Είναι groovάτο, ήθελα χρόνια να βγάλω τέτοιο τραγούδι», τόνισε η ίδια.

Η Shaya δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία της να συμμετάσχει στη Eurovision αποκαλύπτοντας: «Θέλω πολύ να πάω, νομίζω ήρθε η ώρα. Πολύς κόσμος με ρωτάει γιατί δεν έχω πάει. Του χρόνου θα καταθέσω τραγούδι στην ΕΡΤ».

Η οικογενειακή ζωή

Το 2018 η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Θοδωρή Παπαντώνη, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο την περίοδο που δούλευαν μαζί.

Το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του στο Νυδρί της Λευκάδας και βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα «Jason-Ιάσονας).

https://www.instagram.com/p/COpdXP-rrtX/

Blast from the past: Οι Hi-5 ποζάρουν μαζί σε μία φωτό που δεν είχαμε ξαναδεί

«Την τελευταία χρονιά που αποφάσισα να δουλέψω στα μπουζούκια, γνώρισα τον άντρα μου. Δεν τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Αναπτύξαμε μια πολύ ωραία φιλική σχέση που αργότερα έγινε ερωτική. Στη συνέχεια γνώρισα και την οικογένειά του και τους ερωτεύτηκα. Παντρεύτηκα και τον άντρα μου και την οικογένειά του», έχει δηλώσει παλαιότερα η Shaya στο «Mega Καλημέρα».

shaya9.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: ndp