Ο Mente Fuerte ψάχνει την Σολωμού, αλλά εκείνη του είχε ήδη «απαντήσει» μ' ένα post για αποχωρισμούς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Mente Fuerte ψάχνει την Σολωμού, αλλά εκείνη του είχε ήδη «απαντήσει» μ' ένα post για αποχωρισμούς

«Εδώ και μια βδομάδα η δική μου πανσέληνος δεν μου μιλάει» είπε ο Mente Fuerte στην Δέσποινα Βανδή την ώρα που τραγουδούσαν στα Ιωάννινα και παρακάλεσε το κοινό να τον βοηθήσει.

Κάπως φορτισμένες συναισθηματικά ήταν οι προηγούμενες μέρες για την Μαρία Σολωμού, η οποία είχε να διαχειριστεί μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της κι έναν αποχωρισμό ξανά.

«Μαρία τη Νύχτα»: 16 χρόνια χωρισμού και ο Μάριος Αθανασίου είπε δημόσια στη Σολωμού πολλές αλήθειες

«Η δική μου πανσέληνος δεν μου μιλάει»

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα η πρώτη επετειακή συναυλία της Δέσποινας Βανδή για τα 30 χρόνια της καριέρας της στο τραγούδι. Ένας από τους καλεσμένους της ήταν και ο Mente Fuerte με τον οποίο πριν από λίγους μήνες συνεργάστηκαν κυκλοφορώντας το τραγούδι «Πανσέληνος».

Λίγο πριν αρχίσουν λοιπόν, να το τραγουδούν και live στη συναυλία, ο γνωστός τράπερ έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Μαρία Σολωμού.

«Εδώ και μια βδομάδα η δική μου πανσέληνος δεν μου μιλάει, οπότε θέλω να σηκώσετε όλοι τα κινητά και να κάνετε tag την Μαρία μπας και το δει και μάς απαντήσει» είπε ο Mente Fuerte στην Δέσποινα Βανδή και το κοινό που παρακολουθούσε.

Η «απάντηση» της Μαρίας Σολωμού είχε έρθει λίγες μέρες νωρίτερα μ' ένα post

H Mαρία Σολωμού όμως, είχε «απαντήσει» στον Mente Fuerte και το «πού έχει χαθεί» λίγες μέρες νωρίτερα, στις 7 Ιουνίου, μ' ένα post της στο προφίλ της στο Instagram.

Όπως εξήγησε στους followers της η ηθοποιός δεν τα πάει καλά με τους αποχωρισμούς και τους αποχαιρετισμούς, γι' αυτό και ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά που έπρεπε να αδειάσει εντελώς το σπίτι που διατηρούσε στο Χαλάνδρι.

Όπως έγραψε από αυτό το σπίτι είχε φύγει εδώ και καιρό - 4 χρόνια συγκεκριμένα - όχι εντελώς όμως, αφού είχε πάρει μαζί της μόνο κάποια έπιπλα που θα της φαίνονταν χρήσιμα στον νέο της χώρο, αφήνοντας τα μικροπράγματα κι αυτά που τελικά «έλεγαν» τις ιστορίες που είχε ζήσει μέσα σε αυτό.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Σολωμού επέστρεψε στο σπίτι στο Χαλάνδρι για να πάρει και όλα αυτά που είχαν σημασία.

«Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς, αποχωρισμούς. Δεν τους κάνω δηλαδή, είμαι άνθρωπος του τσιρότου. Χρατς!!! Μια κι έξω!!! Μια ωραία ημέρα σηκώθηκα, μάζεψα κάποια βασικά πράγματα κι έφυγα μετά από 13 χρόνια απ' το Χαλάνδρι - χωρίς πολλά πολλά, εύκολα! Επέστρεφα εννοείται πάντα, για επίσκεψη όμως, δεν ήταν πια το σπίτι μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν το χώνεψα ποτέ, μου έλειπε πάντα το κέντρο! Τα τελευταία 4 χρόνια πήρα και τα έπιπλα μου σιγά σιγά.
Ένας καναπές, κάτι φώτα, coffe table... τα ογκώδη. Τώρα που το αποχαιρετάμε οικογενειακώς πια, ήρθε η ώρα να φύγουν τα ψιλολόγια…Ξέρετε…Τα ξεχασμένα, τα πίσω πίσω στην ντουλάπα, κάτι μικρές λεπτομέρειες.

Πάντα αυτές οι λεπτομέρειες είναι που έρχονται και σου ρίχνουν ένα χαστούκι μπαμ! στα μούτρα και με φόρα ε;!;! Και τσουπ, ζωντανεύουν όλα και ξαφνικά θυμάσαι το κάθε τι, και το πότε, και το γιατί, και τις χρονιές και όλα.
Και ενώ είναι στη βάση τους ευχάριστες οι αναμνήσεις, ξαφνικά δάκρυα και αλλά δάκρυα...Γιατί αυτό τώρα;
Αδύνατο να καταφέρω να ξεσκαρτάρω, πακετάρω. Πάω έρχομαι, πάω έρχομαι και κοιτάω τις άδειες κούτες.
Καταλήγω ότι δεν τους ΑΝΤΕΧΩ τους αποχωρισμούς, είναι πάντα τόσο απόλυτοι! Σηματοδοτούν ένα τέλος! Σε ένα μικρό κουτάκι στη σφαίρα της φαντασίας μου αφήνω πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο του «θα τα ξαναπούμε»……Έτσι, χωρίς λόγο, κάπως, κάπου, κάποτε...Μέχρι τότε ας κρατήσουμε τις αναμνήσεις ή καλύτερα ας τις χορέψουμε» έγραψε η Μαρία Σολωμού.

https://www.instagram.com/reel/C77Bzv1N_eW/

Επομένως, ο λόγος ίσως που η Μαρία Σολωμού δεν απαντούσε σε εκείνον το γεγονός πως έπρεπε να κάνει αυτήν την ολική πια μετακόμιση κάτι το οποίο την επηρέασε πολύ, όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο που δημοσίευσε.

H σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

H Mαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν βάλει δημόσια τίτλο στη σχέση που έχουν, φαίνεται όμως όσες φορές τους έχουμε δει μαζί στα social media πως περνούν πολύ όμορφα μαζί.