Η Μαρία Σολωμού με ολόισια μαλλιά και αφέλειες σε ένα look που θα λατρέψει κάθε κατσαρομάλλα

Οι αφέλειες είναι μία λεπτομέρεια που μπορεί να ανανεώσει τα μαλλιά σου στο πι και φι!

Η Μαρία Σολωμού, φαίνεται πως αποχαιρέτησε τα σγουρά μαλλιά της -το κύριο πράγμα που την χαρακτηρίζει- και υιοθέτησε ένα νέο ανατρεπτικό look. «Για να μη βαριόμαστε όπως λέει χαρακτηριστικά» στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, τα ίσιωσε και επέλεξε διακριτικές ανταύγειες που πλαισιώνονταν αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της.

4 stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε χρόνο dt για τέλειες εμφανίσεις κάθε μέρα

Πίσω από τη μεγάλη αλλαγή της ηθοποιού κρύβεται ο αγαπημένος μας hair expert, Ιωάννης Μιχαλέλης, ο οποίος έκανε τη Μαρία Σολωμού, αγνώριστη! Οι αφέλειες είναι μία λεπτομέρεια που μπορεί να ανανεώσει τα μαλλιά στο πι και φι! Είναι ανάλαφρες και φινετσάτες, γι' αυτό και οι Γαλλίδες τις επιλέγουν ξανά και ξανά στα μαλλιά τους. Είναι μία πινελιά που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε κούρεμα, χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου.

445364537_794207219449568_6107149591941352432_n.jpg

@mariasolomou_official

Extra tip: Οι αφέλειες είναι η πινελιά που μπορεί να εξαφανίσει τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια.

Το νέο hairstyle της Μαρίας Σολωμού αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το χρώμα των μαλλιών της. Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει εδώ και καιρό διακριτικά baby lights τα οποία ξεπηδούν μέσα από κάθε τούφα και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο. Οι διακριτικές ανταύγειες σε μελί και χρυσό ταιριάζουν τέλεια με τη σταρένια επιδερμίδα της, ενώ φωτίζουν και κολακεύουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τόνια Σωτηροπούλου: Όλα τα tips για να πετύχεις το glam beauty look της στο Φεστιβάλ των Καννών

444456778_976729763689298_4096410372134632517_n.jpg

@mariasolomou_official

Αμέσως, η φωτογραφία «πλημμύρισε» με όμορφα σχόλια, μερικά από τα οποία χαρακτήρισαν τη Μαρία ότι μοιάζει με έφηβη. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα που ξεχωρίσαμε. Ρίξε μία ματιά...

Η αλήθεια είναι πως η Μαρία Σολωμού δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Ένα από τα αγαπημένα μας χτενίσματά της ήταν τα μαλλιά ράστα που είχε κάνει το περσινό καλοκαίρι και απογείωσε όλα τα summer outfits της. Ωστόσο, αν ψάχνεις για ένα refresh στην εμφάνισή σου, οι αφέλειες και τα διακριτικά baby lights θα γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε σου βήμα.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και δες μερικές από τις hot αλλαγές που έχει τολμήσει τα τελευταία χρόνια στην εμφάνισή της.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το «Le petit bob» το τολμηρό κούρεμα που επιλέγουν τώρα τα french girls