Ο πατέρας της Βασιλικής στις Ψυχοκόρες επέστρεψε, συγκίνησε και ετοιμάζεται να θυσιαστεί για εκείνη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο πατέρας της Βασιλικής στις Ψυχοκόρες επέστρεψε, συγκίνησε και ετοιμάζεται να θυσιαστεί για εκείνη

Το κοινό στο Twitter/X συγκινήθηκε με την επιστροφή στις Ψυχοκόρες, του πατέρα των 4 αδελφών Πολύζου. 

Μία άκρως συγκινητική αλλά και πολύ χρήσιμη για τη συνέχεια στις Ψυχοκόρες επιστροφή, είδαμε να συμβαίνει στο χθεσινό επεισόδιο και η ξεχωριστή σημασία της θα φανεί στα επόμενα επεισόδια. Η μοίρα της Βασιλικής παίρνει μία άλλη τροπή. Υπάρχει ένας άντρας που θα βοηθήσει στη διάσωσή της και αυτός δεν είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος ως Παύλος. Ο Μανώλης Μαυροματάκης επέστρεψε στον ρόλο του ως Ασημάκης και ήρθε η ώρα να κάνει τη δεύτερη σημαντική του πράξη στη σειρά.

Το κοινό στο Twitter/X ήδη συγκινήθηκε με αυτή την ανέλπιστη εξέλιξη.

https://www.instagram.com/p/C8U-eKqIDK1/

Στου Κοτρώτση ξεκίνησαν οι έρευνες και η Ευανθία απέκτησε και δεύτερη ψυχοκόρη

Πριν πάμε στις εξελίξεις που αφορούν σε όλες τις Ψυχοκόρες, ας σταθούμε λίγο σε αυτό που ξεκινά να διαφαίνεται ως η μεγάλη σύγκρουση της Δήμητρας Ματσούκα και της Τόνιας Σωτηροπούλου. Η Νέλλα με τη βοήθεια της Μαρίκας ξεκίνησε τις έρευνες για το μυστικό παρελθόν της παράξενης νοσοκόμας και ήδη βρέθηκε το πρώτο στοιχείο που δεν είναι άλλο από το πραγματικό της όνομα. Χάνα Μορέν.

Μία σκηνή αυτοκτονίας που δεν περιμένεις στις Ψυχοκόρες: Ο Τάσος «γράφει» το τραγικό του τέλος

Η εβραϊκής καταγωγής νοσοκόμα μπαίνει στο στόχαστρό της και λόγω ζήλιας για τον Κοσμά και πλέον και λόγω περιέργειας για το ποιος είναι ο σκοπός της. Μέχρι να φτάσει στο σημείο της απόλυτης σύγκρουσης, που μοιάζει αναπόφευκτη.

nella.jpg

Προς το παρόν σε ένα άλλο σπίτι, εκείνο του Νάτση, η Φρόσω απέκτησε ξαφνικά έναν δεύτερο μπελά και η Ευανθία μία δεύτερη ψυχοκόρη. Η Αμαλία και μητέρα του πρωτότοκου γιου του Νάτση εμφανίστηκε με το παιδί της, ζητώντας τι άλλο, παρά την περιουσία που της αναλογεί. Η Φρόσω ετοιμάζει σχέδιο δράσης για να απαλλαχτεί από εκείνη. Χωρίς να τη δολοφονήσει φυσικά.

Όμως η ιστορία που έχει ένα έντονο συναισθηματικό βάρος είναι εκείνη της Βασιλικής. Και χθες το κοινό πήρε μία γεύση καθώς το τελευταίο πλάνο την έδειξε να ανακαλύπτει στην εξορία τον πατέρα της. Ο Ασημάκης Πολύζος, ο γλυκύτατος πατέρας και των 4 Ψυχοκορών που αγαπήσαμε στο πρώτο επεισόδιο, επέστρεψε (για λίγο) στη σειρά.

Τότε αν θυμάσαι θυσιάστηκε για τη Βασιλική, γιατί εκείνη διάβαζε τις εφημερίδες αριστερών πεποιθήσεων που βρέθηκαν στο σπίτι τους, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο για να βρει τον κομμουνιστή τραυματία που φρόντιζαν. Ποτέ δεν είπε ότι η κόρη του ήξερε ανάγνωση, κατηγορήθηκε λανθασμένα ως κομμουνιστής και εκείνος και τελικά εξορίστηκε. Από τότε ξεκίνησαν τα δεινά των κοριτσιών.

Η Βασιλική ξαφνιάζεται που τον βλέπει, ανήμπορο πλέον και αρκετά άρρωστο. Όμως δεν έχασε ποτέ την εξυπνάδα του. Θα δεις στη συνέχεια πως θα κάνει πως δεν την αναγνωρίζει, εκείνη θα πιστέψει πως είναι λόγω της αρρώστιας του και λίγο αργότερα θα φύγει από τη ζωή, κυριολεκτικά στην αγκαλιά της. Ο Ασημάκης δεν θα θελήσει να εκφραστεί γιατί έτσι θα χειροτερέψει την κατάσταση της κόρης του. Θυσιάζεται ξανά για εκείνη για να τη σώσει. Και θα τα καταφέρει.

Γιατί προς το παρόν η Βασιλική κατηγορείται για τη δολοφονία ενός πολιτικού και ξέρουν πως δεν είναι μέλος αριστερής οργάνωσης. Αν αποκαλύπτονταν πως είναι πατέρας της θα υπήρχε ένα ακόμη στοιχείο εις βάρος της.

Οι τηλεθεατές συγκινήθηκαν με μία από τις πιο έντονες συναισθηματικά σκηνές και την μεγάλη επιστροφή.

Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε μία πιο ευχάριστη εξέλιξη με την πρόταση γάμου του Σώτου στη Μαρίκα. Ο γάμος αυτός θα καθυστερήσει να γίνει. Θα μοιάζει στη συνέχεια πως είναι ένα εντελώς μακρινό όνειρο, αλλά θα γίνει τελικά.