Η Μαρία Βοσκοπούλου για πρώτη φορά έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της και θύμισε την Άντζελα Γκερέκου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Βοσκοπούλου για πρώτη φορά έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της και θύμισε την Άντζελα Γκερέκου

Τρία χρόνια από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, η κόρη του Μαρία τελείωσε με επιτυχία το πρώτο έτος της σχολής υποκριτικής.

Ένα από τα πράγματα που είναι δεδομένα στη ζωή είναι πως ο χρόνος περνάει ό,τι και να γίνεται στη ζωή μας. Κάπως έτσι, πέρασαν και τρία χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ερμηνευτής, Τόλης Βοσκόπουλος.

Η Γκερέκου μίλησε για την απώλεια του Βοσκόπουλου & τον «βρώμικο» πόλεμο που δέχθηκε στην πολιτική

Η Άντζελα Γκερέκου λοιπόν, που εδώ και τρεις σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς, ενημέρωσε με μια ανάρτησή της στο Instagram πως θα τελεσθεί μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από την απώλεια του συζύγου της, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να παραστεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στο Ά νεκροταφείο Αθηνών.

https://www.instagram.com/p/C9E5J5toZ5-/

Η αλλαγή που έκανε η Μαρία Βοσκοπούλου και οι σπουδές στην υποκριτική

Η 23χρονη σήμερα Μαρία Βοσκοπούλου έχει ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της, αφού ασχολείται με την υποκριτική. Την είχαμε δει μάλιστα, να συμμετέχει και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CTkYnjDIKcs/

Η ίδια ωστόσο, τελείωσε επιτυχώς το πρώτο έτος στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν στα μέσα αυτού του Ιούνη.

«Με γέλια, κλάματα, προσπάθεια, αγκαλιές και χαρουμενοκουρασμένες φάτσες τελείωσε το πρώτο έτος!!! Μωρέ σας αγαπώ!» είχε γράψει στην ανάρτηση της η Μαρία Βοσκοπούλου.

https://www.instagram.com/p/C8Zsqv6oWRN/

Μετά από αυτό η 23χρονη θέλησε να κάνει και μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Έκοψε λοιπόν, για πρώτη φορά τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ μοιάζοντας στην μαμά της ακόμα πιο πολύ.

Η Μαρία Βοσκοπούλου έχει κληρονομήσει ούτως ή άλλως τα γαλάζια μάτια της Άντζελας Γκερέκου και με το νέο της look μάς θύμισε την περίοδο που η ηθοποιός και πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. στα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Τόλη Βοσκόπουλο είχε τα μαλλιά της πολύ κοντά.

https://www.instagram.com/p/CgMKQatLfOa/

Η σχέση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ενωμένες σαν μια γροθιά.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στη Νίκη Λυμπεράκη στα τέλη Μαΐου πως καμιά φορά αισθάνεται ότι λόγω της πολιτικής στέρησε κάποιες ώρες από τον χρόνο που θα μπορούσε να έχει περάσει με την κόρη της, της έδειξε όμως πώς είναι μια δυναμική γυναίκα και το πώς να διεκδικείς αυτά που θες στη ζωή.

«Σίγουρα έκανα λάθη σαν μαμά. Προσπάθησα να είναι όσο καλύτερη μπορούσα. Η πολιτική με στέρησε από τη Μαρία αλλά ίσως της έδειξα και ένα άλλο κομμάτι, μιας γυναίκας δυναμικής που πάλεψε για να κερδίσει πράγματα, να σταθεί επάξια απέναντι στους ρόλους ευθύνης που είχε.. Αυτό είναι ίσως ένα δείγμα μιας γυναίκας που ενδεχομένως τη βοηθήσει ναι αισθανθεί κι εκείνη ότι στη ζωή μας πρέπει να κερδίζουμε τα πράγματα μόνοι μας, με τη δουλειά μας, χωρίς να μας χαρίζονται πράγματα.

Για όλα τα παιδιά που γεννιούνται με γονείς που έχουν καριέρες έκθεσης είναι ένα βάρος το επώνυμό τους. Προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε τη Μαρία με έναν πολύ γήινο τρόπο. Πολύ Κέρκυρα, πολύ φύση, γη, κτήμα... Χαίρομαι και το αναγνωρίζω στη Μαρία ότι προσπαθεί να μη χρησιμοποιεί τα ονόματά μας. Στο σχολείο πολλές φορές το έκρυβε» είχε πει χαρακτηριστικά.