Η Μαρία Βοσκοπούλου όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο με τον μπαμπά της Τόλη Βοσκόπουλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Βοσκοπούλου όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο με τον μπαμπά της Τόλη Βοσκόπουλο

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είναι η απόδειξη πως τα γονίδια δεν κάνουν λάθος. 

H 22χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου ακολουθεί, όπως φαίνεται τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της, αφού επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μάλιστα, την είχαμε δει και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CTkYnjDIKcs/

Η ίδια όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο όπως, φαίνεται στον μπαμπά της έχοντας κληρονομήσει ωστόσο, τα πανέμορφα γαλάζια μάτια της μαμάς της.

Γι' αυτό και στα σχόλιά τους στις πρόσφατες φωτογραφίες της οι followers της τονίζουν πως από δύο «θεούς» δεν θα μπορούσε παρά να γεννηθεί μια «θεά».

H σχέση της με τη μαμά της

Η Μαρία Βοσκοπούλου έχει πολύ καλή σχέση με τη μαμά της, με την οποία απολαμβάνουν να κάνουν - πέρα από εκδρομές στην ιδιαίτερη πατρίδα της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα - βόλτες στην πόλη και να παρακολουθούν κάθε τι καινούργιο που γίνεται ως προς τα θεατρικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η Άντζελα Γκερέκου μάλιστα, που απολαμβάνουμε στη Γη της Ελιάς, επέστρεψε στο θέατρο μετά από 26 ολόκληρα χρόνια στην παράσταση «Τελευταία Φεγγάρια». Η κόρη της όπως και η μαμά της ήταν από τις πρώτες που πήγαν να την απολαύσουν και να της δώσουν τη θετική τους ενέργεια με το που ξεκίνησαν οι παραστάσεις, ενώ η Μαρία βρέθηκε ξανά στο θέατρο πρόσφατα μαζί με μια φίλη της, περιμένοντας στο καμαρίνι της τη μαμά της να τελειώσει.

Όσο για την επιστροφή της στο θέατρο σε συνδυασμό με το ότι και η κόρη της επέλεξε το συγκεκριμένο επάγγελμα, η Άντζελα Γκερέκου είχε αναφέρει στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι: «Η κόρη μου είναι 22 ετών και σπουδάζει θέατρο, έδωσε φέτος εξετάσεις. Σπούδαζε αλλού και φέτος αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο. Από πολύ μικρή είχε δείξει ότι αγαπά αυτόν τον τρόπο έκφρασης. Είχε πάει από μικρή σε θεατρικό εργαστήρι, και πιστεύω ότι μέσα απ' το θεατρικό παιχνίδι μπορεί να εξελίξει τις δεξιότητές του ένα παιδί. Το κάναμε για λόγους ψυχοπαιδαγωγικούς αλλά εκείνη το αγάπησε πολύ και ασχολήθηκε και στο σχολείο. Της έλεγα να σπουδάσει και κάτι άλλο, όπως εγώ που σπούδασα Αρχιτεκτονική. Βλέπω ότι είναι «εκεί». Θα το σπουδάσει θα ασκηθεί και είναι δύσκολο να κάνεις θέατρο. Αλλά ταυτόχρονα είναι και μαγικό. Ωραία θα ήταν να παίζαμε μαζί κάποια στιγμή στο θέατρο. Έχω να κάνω 26 χρόνια θέατρο. Δεν έχω δώσει τόσα όσα θα ήθελα στο θέατρο. Πρώτη φορά με βλέπει η κόρη μου στο θέατρο. Η κόρη μου με βλέπει ως πολιτικό, και όταν με έβλεπε σε σκηνές στην τηλεόραση γελούσε. Είχα άγχος στην πρεμιέρα μου στο θέατρο αλλά πήγαν όλα μαγικά. Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός».