Ο σοβαρός λόγος που η Michelle Williams κόβει κοντά τα μαλλιά της

Ο σοβαρός λόγος που η  Michelle Williams κόβει κοντά τα μαλλιά της

Η διάσημη ηθοποιός έχει έναν πολύ σοβαρό λόγο που επιμένει να κόβει κοντά τα μαλλιά της.

Τα κοντά μαλλιά πάντα ήταν ένας πειρασμός για όλες τις γυναίκες, καθώς το μοναδικό στυλ που προσδίδουν, το τολμηρό look τους και ο τρόπος που κάνουν πολύ πιο εύκολη της ζωή μας είναι κάτι που όλες επιθυμούμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το κοντό κούρεμα ταιριάζει σε όλες, ούτε πως αρέσει ιδιαίτερα στους άντρες.

Η Michelle Williams είναι από τις γυναίκες που, πλέον, απλώς δεν μπορούμε να φανταστούμε με μακριά μαλλιά, καθώς το pixie κούρεμά έχει γίνει σήμα κατατεθέν της και της ταιριάζει όσο σε λίγες. Η διάσημη ηθοποιός κρατά τα μαλλιά της κοντά εδώ και αρκετά χρόνια και, παρότι εμείς τα λατρεύουμε, η ίδια λέει πως όλοι οι straight άντρες γύρω της τα μισούν.

Στη πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Elle UK, είπε: «Πραγματικά τα έχω συνηθίσει, νιώθω ο εαυτός μου με τα κοντά μαλλιά. Και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που τα είχα μακριά, σχεδόν πέντε χρόνια. Φυσικά, όμως, στους μόνους ανθρώπους που αρέσουν τα μαλλιά μου είναι οι φίλες μου και οι gay άντρες. Οι straight άντρες σε ολόκληρο τον κόσμο δεν τρέφουν καμία συμπάθεια για αυτά τα μαλλιά».

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως η Michelle Williams έχει μια μοναδική φυσική ομορφιά και είναι μία από τις πιο ταλαντούχες σταρ του Hollywood, κάθε άλλη γυναίκα στη θέση της θα είχε σκεφτεί να αφήσει τα μαλλιά της μακριά. Η Williams,όμως, εξηγεί παρακάτω τον λόγο για τον οποίο επιμένει να κόβει κοντά τα μαλλιά της –εκτός από το ότι της αρέσουν:

«Τα κόβω για τον ένα και μόνο straight άντρα που του άρεσαν τα κοντά μαλλιά μου και τα κρατάω έτσι εις μνήμην κάποιου που πραγματικά τα αγαπούσε».

Και, όπως όλοι καταλάβαμε, όταν ξέρεις πως αυτός ο άντρας ήταν ο Heath Ledger, απλώς δεν γίνεται να μην λατρεύεις αυτό το κούρεμα.