Ο Γιώργος Πατούλης έγινε ξανά πατέρας: Χαίρουν άκρας υγείας η Νάνσυ Κοιλού και ο γιος της
Ο Γιώργος Πατούλης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και στις πρώτες του δηλώσεις δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.
Ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου έγινε πατέρας ο Γιώργος Πατούλης, αφού η σύζυγός του, Νάνσυ Κοιλου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί του πρώην περιφερειάρχη Αττικής, αφού έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο, με την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Σταυράκη.
Η Νάνσυ Κοιλού πριν τον ερχομό του γιου της με το Γιώργο Πατούλη δεν έκρυψε τη χαρά της
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για τον ερχομό του δεύτερου γιου
Ο Γιώργος Πατούλης ανέβασε μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου του, γνωστοποιώντας το ευτυχές γεγονός και γράφοντας στη λεζάντα: «Καλώς ήρθες στη ζωή μας αντράκι μας!».
Στις πρώτες του δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου γιου του, ο Γιώργος Πατούλης δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Λίγη ώρα μετά τη γέννηση του παιδιού, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», εξηγώντας πως δεν υπήρξε κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού.
Ξεκίνησε με πόνους, το μωρό ήταν μεγάλο, δεν ήθελε να βγει φυσιολογικά! Είναι 3950. Είμαστε στη χαρά, τη συγκίνηση και την ευτυχία. Υπήρξαν πόνοι, είπε ο γυναικολόγος ότι καλό ήταν να πάμε στο μαιευτήριο και έγιναν οι σχετικές ενέργειες.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η σύζυγός ήταν δυνατή καθόλη τη διάρκεια του τοκετού, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας:
Η πιο μεγάλη συγκίνηση είναι το πρώτο κλάμα.
Τέλος, ο Γιώργος Πατούλης έκλεισε αστειευόμενος πως το μωρό μοιάζει περισσότερο σε εκείνον, ενώ όταν ρωτήθηκε για το όνομα που θα δώσουν στο παιδί απάντησε πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, αλλά μάλλον θα είναι το όνομα Νικόλας.
Στην εκπομπή Buongiorno μίλησε ακόμα ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, λέγοντας:
Είναι προφανές ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, συγκινημένοι και πράγματι και εγώ και η Αναστασία χαιρόμαστε πολύ που ήρθε στη ζωή μας. 3950, πήγαν όλα καλά και θεωρώ ότι το πιο συγκινητικό ήταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να ακούς το κλάμα μόλις βγαίνει.
Στη συνέχεια περιέγραψε πως ξεκίνησαν οι πόνοι και επειδή ήταν μεγάλο το μωρό έπρεπε η γέννα να γίνει με καισαρική με το μωρό τελικά να έρχεται στον κόσμο σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες.
«Δεν το σκεφτόμουν να αποκτήσουμε παιδί»
Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού παντρεύτηκαν στις 3 Νοεμβρίου του 2024, με τον πολιτικό να έχει δηλώσει για τον γάμο τους: «Αυτή τη στιγμή νιώθουμε ένα και θα είμαστε ένα. Αυτή είναι η υπόσχεση που δώσαμε στον παπά και αυτό νιώθουμε σήμερα και αυτό σε κάνει κι ευτυχισμένο στην τελική».
Μιλώντας πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Buongiorno, ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για το νέο μέλος στην οικογένεια, το οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του περίμεναν με ανυπομονησία.
«Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, χαλαροί και έτοιμοι για τα καινούργια», είπε ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής.
Δεν το σκεφτόμουν σε απόλυτο βαθμό να αποκτήσουμε παιδί, προέκυψε. Από τη στιγμή που προέκυψε άλλαξε μία φιλοσοφία και μπήκε νέα προτεραιότητα. Οι συγκυρίες που υπήρξαν έδωσαν άλλη προτεραιότητα, λες και ήταν δημιουργημένα όλα να γίνουν.
