Η ανάρτηση του Good Job Nicky έκανε τη Σοφία Αλιμπέρτη να βάλει τα κλάματα και την καταλαβαίνουμε

Η ανάρτηση του Good Job Nicky έκανε τη Σοφία Αλιμπέρτη να βάλει τα κλάματα και την καταλαβαίνουμε

Καμαρώνει για τους γιους της η Σοφία Αλιμπέρτη και ξεκαθαρίζει πως «χωρίς εκείνους δεν ξέρει που θα βρισκόταν».

Γιορτή της μητέρας σήμερα και γέμισαν τα social media με φωτογραφίες, μηνύματα, καρδούλες και αγάπη. Μεταξύ αυτών των μηνυμάτων ξεχωρίσαμε τις ιστορίες της Σοφία Αλιμπέρτη η οποία αναδημοσίευσε τις αναρτήσεις που της αφιέρωσαν οι γιοι της. Και η συγκίνηση ξεχείλιζε.

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο ξέφρενος χορός με τον γιο της μας υπενθυμίζει πόσο αληθινή είναι

«Χωρίς εσάς τι θα ήμουν εγώ;»

Τρία stories μοιράστηκε η Σοφία Αλιμπέρτη για τη γιορτή της μητέρας. Το ένα ήταν οι δικές της ευχές και τα άλλα τα reposts των υιών.

«Όπως συνήθιζε να λέει και μία φίλη μου, "Καλή μάνα είναι η ευτυχισμένη μάνα". Κάτι σαν τις μάσκες οξυγόνου στο αεροπλάνο, πρώτα τη φοράς εσύ και μετά στο παιδί σου», γράφει η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει μόνιμα στην Πάρο πριν στείλει τις ευχές τις στις υπόλοιπες, απανταχού μανούλες.

e1770c94-0717-49f0-9841-d7ad8925efd0.jpg

Το άλλο story που μοιράστηκε η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν αυτό που της είχε αφιερώσει ο Μιχαήλ, ο πρωτότοκός της, από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο. Στο κάτω μέρος της ιστορίας και το δικό της μήνυμα: «Τι θα ήμουν εγώ χωρίς εσάς; Σας ευχαριστώ που με διαλέξατε».

aliberti.jpg

Και η τελευταία ιστορία ήταν αυτή του βενιαμίν, του Νικόλα ή Good Job Nicky όπως τον γνωρίζουμε καλλιτεχνικά.

«Θα βάλω τα κλάματα», γράφει εδώ η Σοφία Αλιμπέρτη και ο λόγος είναι αυτό που διάλεξε για τη μέρα ο «μικρός». «Μαμά: Ο λόγος που είπα για πρώτη φορά την φράση "Σε Αγαπώ"», γράφει ο Good Job Nicky και πιο κάτω «Κοίταξε εμένα καλά και θα δεις τη μαμά μου ξανά και ξανά».

aliberti.jpg

Στο βίντεο που ο Good Job Nicky μαγειρεύει όλοι πρόσεξαν κάτι για την Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία και τ' αγόρια της

Η Σοφία Αλιμπέρτη γνωρίστηκε με τον Γιάννη Πάριο το 1986, παντρεύτηκαν έπειτα από 10 χρόνια, το 1996, και χώρισαν το 1998. Απέκτησαν τον Μιχαήλ πριν 34 χρόνια και τον Νικόλα πριν 30. Και οι δύο έχουν ακολουθήσει καλλιτεχνική πορεία με την Μιχαήλ να ασχολείται με τη φωτογραφία και τον Νικόλα, ή Good Job Nicky, όπως είπαμε, με τη μουσική.