Η Σοφία Αλιμπέρτη έκλεισε τα 58: Η τριανταφυλλένια τούρτα και το τραγούδι που αφιέρωσε στον γιο της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Αλιμπέρτη έκλεισε τα 58: Η τριανταφυλλένια τούρτα και το τραγούδι που αφιέρωσε στον γιο της

«Έχω φίλους! Είμαι πλούσια!» έγραψε η Σοφία Αλιμπέρτη στο προφίλ της για το πάρτι έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της για τα γενέθλιά της.

Με τον πιο ξεχωριστό τρόπο υποδέχτηκε η Σοφία Αλιμπέρτη την άνοιξη, αφού είχε τα γενέθλιά της στις 3 Μαρτίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκλεισε τα 58 και η «προσωπική της πρωτοχρονιά» έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερη, αφού οι φίλοι της οργάνωσαν ένα πάρτι έκπληξη για εκείνη.

Η Σοφία Αλιμπέρτη «έπαθε» Pamela Anderson και όλες αυτές οι αμακιγιάριστες φωτό το αποδεικνύουν

Όλες οι λεπτομέρειες από το πάρτι γενεθλίων και το τραγούδι που αφιέρωσε στον Good Job Nicky

Η ίδια ενθουσιάστηκε και φανερά χαρούμενη έγραψε στη λεζάντα του βίντεο με την έκπληξη που αναδημοσίευσε στα social media της «Έχω φίλους! Είμαι πλούσια!».

423686788_302413349215060_6253903841025835409_n.jpg

Στη συνέχεια, σειρά είχε η τούρτα, η οποία ήταν λευκή με πολλά κόκκινα μικρά τριανταφυλλάκια και βέβαια, οι αναμνηστικές φωτογραφίες με όσους οργάνωσαν το «έγκλημα» φορώντας και διάφορα props για να είναι ακόμα πιο αξέχαστες και instagrammable οι στιγμές που πέρασαν στο πάρτι γενεθλίων της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Από ένα πάρτι δεν λείπει φυσικά ποτέ η μουσική κι ο χορός, και η Σοφία Αλιμπέρτη πολύ σωστά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία κι έκανε με τους φίλους της της καραόκε. Μεταξύ άλλων επιτυχιών, η ίδια τραγούδησε και το γνωστό κομμάτι «Βlue» του γιου της του Νικόλα ή όπως είναι γνωστός Good Job Nicky, αφιερώνοντάς του το, με εκείνον να την καμαρώνει και να τραγουδάει μαζί της. Μία λέξη μπορούσε να περιγράψει για την Σοφία Αλιμπέρτη το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τον γιο της από τα γενέθλιά της και αυτό ήταν η «Ευγνωμοσύνη μόνο», όπως έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους.

O Good Job Nicky θέλει να γίνει σύντομα μπαμπάς και το 1 από τα 3 παιδιά του θα το λένε Σοφία

Μιλώντας στο Queen.gr η Σοφία Αλιμπέρτη είχε αναφέρει πως δεν θα άλλαζε τίποτα απ' όσα έχει κάνει στη ζωή της, καθώς δεν μετανιώνει για τα λάθη που έκανε, αφού την πήγαν ένα βήμα παρακάτω.

Σοφία Αλιμπέρτη: «Σε παραλύουν οι φόβοι σου, μου πήρε 2 χρόνια για να τους ξεπεράσω»

«Εχω την αντίληψη πως όλα για κάποιο λόγο έγιναν ή γίνονται. Έπρεπε να πάρω και εγώ κάποια μαθήματα για να πάω παρακάτω. Δεν έχω μετανιώσει. Είμαι γεμάτη και ευγνώμων» είχε πει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CdSxUUbMwPF/