Οι Beckhams (ξανα)παντρεύονται

Οι Beckhams (ξανα)παντρεύονται

Μετά από τρεις γιους και μία κόρη ο David και η Victoria αποφάσισαν να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους.

Πριν από περίπου μια δεκαετία, τον Ιούλιο του 1999, ο David Beckham και η Posh Spice ήρθαν εις γάμου κοινωνία και έγιναν οι Beckhams που ξέρουμε και αγαπάμε τόσα χρόνια. Ο γάμος τους τότε, μάλιστα, δεν ήταν μια απλή τελετή αλλά μια κανονική επίδειξη πλούτου και πολυτέλειας με το ζευγάρι να κάθεται σε χρυσούς θρόνους και να χειροκροτείται από τους εκατοντάδες καλεσμένους.

Δέκα χρόνια, τέσσερα παιδιά και πολλά, πολλά, πολλά editorial μόδας μετά, ο David και η Victoria Beckham αποφάσισαν να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους και να διαλαλήσουν την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Μπορεί να σας φαίνεται κάπως τετριμμένο και γλυκανάλατο, αν σκεφτεί όμως κανείς πως δέκα χρόνια γάμου στον κόσμο της showbiz ισοδυναμούν με 50 στον κανονικό και πως ζούμε σε μια εποχή που το ποσοστό των διαζυγίων έχει φτάσει στο 50%, μάλλον υπάρχουν και χειρότερα πράγματα από ένα ζευγάρι που θέλει να επισφραγίσει την αγάπη και την δέσμευση που έχουν μεταξύ τους.

Η ανανέωση των όρκων θα γίνει στην 10η επέτειο του ζευγαριού στις αρχές του Ιουλίου του 2012, όταν και ο David θα έχει τελειώσει με τις υποχρεώσεις του στην Milan.

«Θα είναι μια κανονική εξτραβανγκάζα όπου κανείς δεν θα λυπηθεί τα έξοδα έτσι ώστε η περίσταση να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή, ειδικά μετά από το χρονικό διάστημα που θα έχουν αναγκαστεί να περάσουν χωριστά» λένε πηγές από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού. «Ο David λέει πως θα είναι σαν ένας κανονικός γάμος και σκέφτεται ακόμα και να χρησιμοποιήσουν ξανά τους χρυσούς θρόνους».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Becks ανανεώνουν τους όρκους τους. Τον Μάιο του 2006 το ζευγάρι είχε κάνει μια τελετή-έκπληξη ανανέωσης γαμήλιων όρκων στο εξοχικό τους σπίτι στο Hertfordshire.