Γιατί η Jennifer Aniston πήρε το καλύτερο παιδί

Γιατί η Jennifer Aniston πήρε το καλύτερο παιδί

Ο Justin Theroux έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο New York Magazine και απέδειξε πως είναι ο πιο «cool» άντρας που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα.

Μπορεί πριν τη σχέση του με την Jennifer Aniston να μην τον ήξεραν και πολλοί, τουλάχιστον στην Ελλάδα, αυτό όμως ήταν δικό τους λάθος καθώς ο Justin Theroux έχει μια πλούσια καριέρα να παρουσιάσει και κρύβει ένα μεγάλο ταλέντο πίσω από το αρρενωπό παρουσιαστικό του.

Ο 40χρονος ηθοποιός έδωσε πριν λίγες μέρες μια συνέντευξη στο New York Magazine, κάτι που κάνει σπάνια, στην οποία μίλησε εκτενώς για τα πάντα γύρω από τη ζωή και την καριέρα του –μάλλον, σχεδόν για τα πάντα. Βλέπετε ο Theroux δεν είναι από τους σταρ που γυρίζουν δεξιά κι αριστερά και διαφημίζουν τις σχέσεις τους και τις διάφορες πτυχές της ζωής τους. Αντίθετα προστατεύει όσο μπορεί την προσωπική του ζωή και επικεντρώνεται στην δουλειά και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Αυτό έκανε και στην συγκεκριμένη συνέντευξη, την οποία έδωσε για την προώθηση της νέας του ταινίας «Wanderlust», όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε την Aniston, αποδεικνύοντας γιατί κάθε γυναίκα θα ήθελε να τον έχει δικό της. Πως όχι, άλλωστε, όταν κάθε ατάκα του αποπνέει μόρφωση, εξυπνάδα και χιούμορ.

Για την Jennifer Aniston:
«Καταλαβαίνω την περιέργεια, αλλά εκτός από το να πω πως είμαι ευτυχισμένος, δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι άλλο. Αυτό θα ήταν σαν να έχτιζα την δική μου μηχανή βασανισμού». Αποκάλυψε, ωστόσο, πως έχουν ένα σκυλί μαζί, το οποίο «μοιάζει σαν να έχει καπνίσει ένα εκρηκτικό τσιγάρο».

Για την δημοσιότητα:
«Είναι σαν να φοράς παπούτσια που είναι λίγο πιο βαριά απ' όσο μπορείς να σηκώσεις –μπορεί να σε καθυστερήσει και να σε κάνει πιο προσεκτικό. Πρέπει να είμαι συμφιλιωμένος με το γεγονός πως υπάρχει μια ιστορία που πρόκειται να γραφτεί, άσχετα με το ποια είναι η αλήθεια. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας εντελώς διαφορετικός εαυτός μου που κυκλοφορεί εκεί έξω και κάνω ότι μπορώ για να αποφύγω αυτόν τον τύπο επειδή δεν έχει καμία σχέση με μένα».

Για τον φίλο του Ben Stiller:
«Ήταν το πρώτο άτομο που διάβασε τα μισοτελειωμένα σενάρια που έγραφα σαν χόμπι». Theroux και Stiller συνεργάστηκαν το 2008 στην κωμωδία «Tropic Thunder» στην οποία συμπρωταγωνιστούσε και ο Robert Downey Jr., ο οποίος και πρότεινε τον Theroux για την συγγραφή του σεναρίου του Iron Man 2.

Για την ηθοποιία εναντίον της σεναριογραφίας:
«Το γράψιμο μου παρέχει μια τέλεια κάλυψη για να επιλέγω τους ρόλους που θέλω. Είναι δυσκολότερο και παίρνει τόσο πολύ διαολεμένο χρόνο, αλλά για μένα είναι πολύ πιο ικανοποιητικό. Ως συγγραφέας είσαι ο αρχιτέκτονας. Ως σκηνοθέτης, σχεδιάζεις τους εσωτερικούς χώρους. Ως ηθοποιός δεν είσαι τίποτα περισσότερο από το πόδι του τραπεζιού».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο nymag.com