Η Jennifer Aniston γίνεται «κακοποιημένο θύμα εγκαυμάτων» για να μείνει όμορφη

Η Jennifer Aniston γίνεται «κακοποιημένο θύμα εγκαυμάτων» για να μείνει όμορφη

Το μυστικό ομορφιάς της διάσημης ηθοποιού είναι λίγο επίπονο, αλλά απ' ότι φαίνεται το αξίζει.

article-2105428-11E137C9000005DC-661_634x478

Το καλό με την όλη διαδικασία της προώθησης μιας νέας ταινίας, είναι πως οι διάσημοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν σε αυτή πρέπει να επισκέπτονται κάθε εκπομπή της τηλεόρασης και να δίνουν δεκάδες συνεντεύξεις σε περιοδικά, μιλώντας πολλές φορές για κρυφές πτυχές του εαυτού τους και λεπτομέρειες της ζωής τους που δεν ξέραμε, όλα στα πλαίσια της διαφήμισης του «προϊόντος» τους. Έτσι και αυτή τη περίοδο, βλέπουμε παντού την Jennifer Aniston, η οποία έχει βγει στη γύρα για την προώθηση του «Wanderlust», και μαθαίνουμε διάφορα trivia για την καθημερινότητά της.

Κι ενώ πριν λίγες μέρες μάθαμε για την εμμονή της με το break dance του αγαπημένου της Justin Theroux, χτες μάθαμε για την αγαπημένη της θεραπεία προσώπου που την κρατά λαμπερή και φρέσκια παρά τα 43 της χρόνια. Και δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

Η Aniston ήταν καλεσμένη στο δημοφιλές show του Conan O' Brien, «Conan», και αποκάλυψε πως έχει πάθει εξάρτηση με τη θεραπεία με laser, λέγοντας σχετικά:

«Έκανα αυτό το πράγμα που είναι κάτι σαν peeling. Είναι απίστευτα έντονο, δεν καταλαβαίνεις πως πρόκειται να δείχνεις σαν κακοποιημένο θύμα εγκαυμάτων για μία εβδομάδα. Έπειτα, το νεκρό δέρμα στο πρόσωπό σου αρχίζει και πέφτει, και αυτό κρατά για οχτώ μέρες. Είναι τρομακτικό».



Ο Conan πάντως δεν τρόμαξε και τόσο, και μάλιστα είχε να προτείνει μια άκρως πρακτική λύση στην ηθοποιό, που σίγουρα θα της αυξήσει τον τραπεζικό λογαριασμό αν την εφαρμόσει –όχι πως το έχει και ιδιαίτερη ανάγκη: «Ελπίζω να κράτησες το (παλιό) δέρμα μετά... αυτό θα είναι σκέτο χρυσάφι στο eBay!».