Julianne Moore: Συμβουλές για να πετύχει ο γάμος σας

Julianne Moore: Συμβουλές για να πετύχει ο γάμος σας

Η διάσημη ηθοποιός αποκαλυπτει το μυστικό επιτυχίας του γάμου της με το σκηνοθέτη Bart Freudlich στον Tom Ford.

Η αγαπημένη ηθοποιός και εξώφυλλο αυτό το μήνα στο αμερικανικό InStyle, Julianne Moore, αποκάλυψε στη συνέντευξή της τα μυστικά της επιτυχίας του γάμου της με τον σκηνοθέτη της ταινίας της «The Kids Are All Right», Bart Freudlich. Μάλιστα οι αποκαλύψεις έγιναν ενώπιων του διάσημου σχεδιαστή Tom Ford καθώς αυτός της πηρε τη συνέντευξη –στο πλαίσιο της νέας τάσης που θέλει celebrities και fashion icons να παίρνουν το ρόλο του δημοσιογράφου.

Η Julianne αποκάλυψε πως προσπαθεί να μην μπερδέυει τις οικογενειακές της υποχρεώσεις και το ρόλο της ως μαμά με αυτόν της συζύγου και πως προσπαθεί να περνούν χρόνο και μόνοι τους χωρίς τα παιδιά τους, Caleb και Liv. Η Julianne δήλωσε πως όταν μένουν οι δυο τους ή όταν κάνουν ένα ταξίδι μόνοι τους η σπίθα δεν αργεί να εμφανιστεί.

Η βραβευμένη ηθοποιός έχει, επίσης, δηλώσει κατα καιρούς σε συνεντεύξεις της πως νιώθει πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της και πως ζουν μια ήρεμη, αρμονική ζωή κάτι που δεν το είχε καταφέρει σε προγούμενες σχέσεις της στο παρελθόν.