Πρωταπριλιάτικες φάρσες στο Hollywood

Γωγώ Φούντα
Πρωταπριλιάτικες φάρσες στο Hollywood

Γιατί και οι stars θέλουν να ξαναγίνουν παιδιά

Η Πρωταπριλιά είναι η μέρα που απενοχοποιεί τη φάρσα και το ψέμα. Όλοι μας λοιπόν, ο,τι ηλικία και να έχουμε, μπαίνουμε στον πειρασμό να σκαρώσουμε κάτι στους φίλους μας. Φυσικά οι stars δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Εδώ σας έχουμε κάποιες από τις φάρσες που οργάνωσαν αγαπημένοι celebrity ή υπήρξαν τα θύματά τους:

Sarah Jessica Parker: Ακριβώς ένα χρόνο πριν «σκότωσαν» τη διάσημη ηθοποιό. Η φήμη ξεκίνησε από ένα blog αμφιβόλου προέλευσης και εγκυρότητας. Ευτυχώς για τις αμέτρητες θαυμάστριες του Sex And The City το είδωλό τους είναι ακόμα ζωντανό.

Robert Pattinson: Τι νομίζατε; Ότι επειδή είναι βρικόλακας και τρέφεται με αίμα δεν μπορεί να πέσει θύμα κάποιας φάρσας; Μάλιστα, επειδή η φήμη του ως γόης είναι τεράστια, τον χτύπησαν ακριβώς σε αυτό το σημείο, έγραψαν δηλαδή ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Justin Bieber: Ομολογουμένως ο διάσημος πιτσιρικάς μας εντυπωσίασε ευχάριστα με αυτή τη φάρσα. Ο Justin δεν υπήρξε το θύμα, αλλά ο θύτης! Συγκεκριμένα σε συνεργασία με το διάσημο website Funny or Die, το οποίο για τις ανάγκες της φάρσας μετονομάστηκε σε Bieber or Die, δημοσίευσε video τα οποία τον έδειχναν να κάνει «αυτά που κάνουν οι star». Δηλαδή να υπογράφει αυτόγραφα σε απόκρυφα σημεία θαυμαστριών, να πληρώνει ανθρώπους για να τους χαστουκίζει και πολλά άλλα τέτοια. Εμπνευσμένο...

Kim Kardashian: Η διάσημη σεξοβόμβα του Hollywood έπεσε θύμα της φίλης της Nicole Ritchie. Συγκεκριμένα η Nicole, αφού «χάκαρε» το twitter κολλητής της, έγραψε εξ' ονόματός της: « Μερικές φορές νομίζω ότι είμαι λεσβία. Μήπως φταίει το γεγονός ότι θεωρώ την Nicole Ritchie πολύ καυτή;