Η... γυμνή αλήθεια του Justin Timberlake!

Γωγώ Φούντα
Η... γυμνή αλήθεια του Justin Timberlake!

Είχαμε δεν είχαμε, είδαμε και τα οπίσθια του Justin!

Ως γνωστόν, ο Justin Timberlake αποφάσισε να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί στο πλευρό της καλής του Jessica Biel. Και παρά το γεγονός ότι η Biel δεν ήταν και πολύ ενθουσιώδης σχετικά με το bachelor party του μέλλοντα συζύγου της, εκείνος αποφάσισε να περάσει κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές με τους κολλητούς του.

Πήρε λοιπόν και τα υπόλοιπα αγόρια και επισκέφθηκε το Cabo San Lucas στο Μεξικό όπου και επιδόθηκαν στα αγαπημένα τους αθλήματα. Και όσοι σκέφτονται ότι όλη αυτή η ηρεμία και ησυχία του εκκεντρικού star είναι ύποπτη, σύμφωνα με πληροφορίες ο Timberlake, πέρασε εξαιρετικά με την αντροπαρέα του, και απήλαυσε δεόντως τις τελευταίες μέρες του ως εργένης.

Και μπορεί φωτογραφικά ντοκουμέντα από την περιπλάνησή τους στην νυχτερινή ζωή της πόλης να μην έχουμε, έχουμε ωστόσο ένα άλλο... διαμαντάκι! Συγκεκριμένα τα... τρελόπαιδα όταν αντιλήφθηκαν τον φωτογραφικό φακό, αποφάσισαν να του κάνουν ένα δωράκι, καθώς στήθηκαν στη σειρά, με τον Justin στην μέση, και αποκάλυψαν όλο περηφάνεια τους... πισινούς τους!

Όχι ότι είναι ο Justin, αλλά έχει τον πιο ωραίο από όλους!

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake: μάθετε όλα όσα συνέβησαν στο bachelor του μερικές μέρες πριν παντρευτεί

Oι πρώτοι έρωτες των stars: Ποιοι τους θυμούνται με αγάπη και ποιοι θέλουν να τους ξεχάσουν;

Όταν οι celebrities λένε «I do!»: Τα εντυπωσιακότερα δαχτυλίδια αρραβώνων