Το Σ/Κ των stars: Ένας αγώνας δρόμου και πολλή... διασκέδαση!

Γωγώ Φούντα
Το Σ/Κ των stars: Ένας αγώνας δρόμου και πολλή... διασκέδαση!

Γιατί εκτός από ατελείωτη όρεξη για ξενύχτι, η ελληνική showbiz έχει πάνω απ' όλα ευαισθησίες...

O Σεπτέμβριος τελείωσε και η ελληνική showbiz μπήκε πια για τα καλά στο πρόγραμμά της και τις παλιές της συνήθειες, οι οποίες δεν είναι άλλες από τη διασκέδαση και τις ατελείωτες βόλτες. Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι περισσότεροι πια βγαίνουν τα σαββατοκύριακα, ας ρίξουμε μία ματιά που πετύχαμε τους Έλληνες celebrity και αυτό το 2ημερο που μας πέρασε...

Στο Posidonio και με τα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή και του Αντύπα επέλεξαν να διασκεδάσουν οι Λούκας Γιώρκας, Τζένη Τζιβεριώτη, Ζενίλντα και Στέλιος Διονυσίου ο οποίος μάλιστα πήρε και το μικρόφωνο έπειτα από παρότρυνση των συναδέλφων του. Ακόμα ένα νυχτερινό μαγαζί που διαγράφει εξαιρετική πορεία στη νυχτερινή Αθήνα είναι το Thalassa στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Ελένη Φουρέιρα. Το πετυχημένο σχήμα λοιπόν δέχτηκε την επίσκεψη του Νίκου Βέρτη ο οποίος ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο το κοινό αλλά και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Mία διαφορετική συνάντηση είχαν γνωστές Ελληνίδες στο Ζάππειο το πρωί της Κυριακής. Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Πετρουλάκη, Νάντια Μπουλέ, Κρυσταλλία Ρήγα και Βασιλική Τσεκούρα έδειξαν την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα τους καθώς συμμετείχαν σε αγώνα δρόμου για τον καρκίνο του μαστού. Τον φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα δεν έδειξαν μόνο οι διάσημες κυρίες αλλά και οι διάσημοι κύριοι όπως οι Φώτης και Πάνος Μεταξόπουλος και ο Σάββας Πούμπουρας.

Στους δρόμους της Κηφισιάς να κάνει τα ψώνια της συναντήσαμε τη Δέσποινα Βανδή, σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά της, ενώ σε εγκαίνια γνωστού cafe είδαμε τον Κώστα Σόμμερ με την αγαπημένη του Νάταλι, τη Βάνα Μπάρμπα, το Γιάννη Σπαλιάρα, την Κατερίνα Καινούργιου, το Χάρη Σιανίδη και την Έλλη Αγγελιδάκη.

Τέλος, σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων εντοπίσαμε τον Dominique Stauss Kahn χωρίς... γυναικεία συντροφιά!

Διαβάστε επίσης:

Η Πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Το tweet της Έλενας Παπαρίζου αμέσως μετά τη ληστεία

Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι της Νατάσας Θεοδωρίδου;