Γιατί κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Robert De Niro και Jay-Z;

Γωγώ Φούντα
Γιατί κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Robert De Niro και Jay-Z;

Τα γενέθλια του Di Caprio είχαν πολλά απρόοπτα τελικά...

Eίπε να κάνει ο Leonardo Di Caprio ένα πάρτι για να γιορτάσει τα 38α γενέθλιά του, μεγάλωσε και ο Leo, αλλά για κακή του τύχη αντί να χορεύει και να πίνει κατέληξε να κάνει το διαιτητή μεταξύ των καλεσμένων του!

Συγκεκριμένα, αναμέσα στις άπειρες διάσημες και άκρως Χολιγουντιανές παρουσίες του πάρτι, βρέθηκε και ο Robert De Niro αλλά και ο Jay-Z μετά της συζύγου Beyonce. Ωστόσο, κανείς από αυτούς δεν πέρασε και ιδιαιτέρως καλά, καθώς οι δύο διάσημοι άντρες είχαν έναν καυγά άνευ προηγουμένου.

Ο ράπερ λοιπόν, πλησίασε το τραπέζι του De Niro στο οποίο κάθονταν επίσης οι Martin Scorsese, Jamie Foxx και Cameron Diaz για να χαιρετήσει αλλά αντί για χαιρετισμό εξέλαβε οργισμένη επίθεση από τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό. «Όταν κάποιος σου έχει τηλεφωνήσει έξι φορές οφείλεις κάποια στιγμή να απαντήσεις», φέρεται να είπε ο εξοργισμένος De Niro στον Jay-Z.

Για την ιστορία, οι δύο άντρες είχαν κάνει επαγγελματική συμφωνία καθώς ο De Niro είχε ζητήσει από τον ράπερ να γράψει ένα τραγούδι για το Tribeca Film Festival, κάτι που μάλλον ξέχασε εντελώς, και θεώρησε σωστό απλά να αγνοήσει τον διάσημο ηθοποιό που τον καλούσε μανιωδώς.

Mάταια ο Jay-Z προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι η σχέση του με το κινητό δεν είναι και η καλύτερη, ο De Niro ήταν έξαλλος και κυριολεκτικά έβραζε στο ζουμί του. Ήταν μάλιστα τέτοια τα νεύρα και η έντασή του, που ούτε η Beyonce με τα κόλπα και τα νάζια της δεν κατάφερε να τον ηρεμήσει! Πάντως, δυστυχώς για τον διεθνή Τύπο, ξύλο δεν έπεσε μιας και επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα πνεύματα αμβλύνθηκαν.

Μα κι εσύ βρε Jay-Z τον Robert αγνοείς; Δεν έχεις ακούσει ότι αν υπάρχει κάποιος μεγαλύτερος star από σένα στη Νέα Υόρκη, αυτός είναι ο De Niro; Μάλλον πήγαινες γυρεύοντας...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τις προσωπικές φωτογραφίες της Beyonce απο τα γενέθλιά της!

Η Beyoncé με αφέλειες!

Μεταμορφώθηκαν για την τέχνη...