Θέλω να σου μοιάσω: Ποιες stars θα ήθελαν να ζούσαν τη ζωή άλλης;

Θέλω να σου μοιάσω: Ποιες stars θα ήθελαν να ζούσαν τη ζωή άλλης;

Γιατί μέχρι και οι stars ζηλεύουν...

Το να ζηλεύουν οι άσημοι τους διάσημους είναι απολύτως φυσιολογικό. Βλέπετε το glam, η δόξα και η λάμψη είναι τρία από τα βασικότερα πράγματα, τα οποία μας κάνουν να ζηλεύουμε τους διάσημους stars.

Υπάρχουν όμως και διάσημες οι οποίες θα έδιναν όσα και όσα για να ζήσουν τη ζωή μιας άλλης star. Ναι καλά ακούσατε. Μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους, ότι θα προτιμούσαν να ήταν άλλες. Ποιες είναι αυτές;

1.Beyonce: Η όμορφη τραγουδίστρια θα ήθελε να έμοιαζε στη Gwyneth Paltrow. Θαυμάζει το γεγονός ότι η Gwyneth είναι τελειομανής και πάντα θέλει να είναι σε όλα της άψογη. Το σπίτι της είναι στην εντέλεια, ο χαρακτήρας της άψογος. «Πώς να μη θες να της μοιάσεις;» 'Εχει δηλώσει η γαζέλα Βeyonce


2.Penelope Cruz: Η διάσημη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι θέλει να μεγαλώσει όπως η Sophia Loren. Τη θαυμάζει για τις αντιλήψεις της περί γηρατειών όπως η ακόλουθη: «Δε με φοβίζουν τα γηρατειά. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα ακόμη να βιώσουμε». Η Penelope τονίζει ότι το να μιλάς με της Loren είναι απλά μαγικό διότι έχει πάντα τόσες πολλές ιστορίες να αφηγηθεί.


3.Miley Cyrus: H μικρή star θα ήθελε να ήταν η Beyonce. «Όλοι τη θεωρούν superstar και πράγματι είναι. Κανείς δε νοιάζεται για τίποτα άλλο όταν η Beyonce είναι στη σκηνή. Η μουσική της σε συνεπαίρνει. Είναι το απόλυτο είδωλο. Μακάρι να της μοιάσω μια μέρα», έχει δηλώσει η νεαρή star.


4.Eva Longoria: Η μελαχρινή θεά, θα ήθελε να μοιάσει στη φίλη της Victoria Beckham. Συγκεκριμένα δήλωσε: «H Victoria είναι το πρότυπό μου. Είναι εκπληκτική μητέρα και σύζυγος και καταφέρνει παράλληλα να είναι πολύ πετυχημένη στη δουλειά της. Θα ήθελα πολύ και εγώ μια μέρα να καταφέρω να αποκτήσω μια μεγάλη οικογένεια και να είμαι και πετυχημένη businesswoman.»

5.Blake Lively: Η φρεσκοπαντρεμένη Blake έχει πολλές ανασφάλειες. Όταν περπατάει στο κόκκινο χαλί νιώθει άσχημη και άχαρη, καθώς είναι αρκετά ψηλή. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι αρκετά ντροπαλή και ανασφαλής. Όταν περπατάω στο κόκκινο χαλί για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση φαντάζομαι ότι είμαι η Marilyn Monroe. Ναι, αυτή η γυναίκα είχε μια απίστευτη αύρα και αυτοπεποίθηση. Μακάρι να ήμουν σαν εκείνη»

Η ανασφάλεια, λοιπόν, δε χτυπάει μόνο τη δική μας πόρτα, αφού όπως βλέπετε, παρόλο που είναι όμορφες και διάσημες, πολύ θα ήθελαν να ήταν κάποιες άλλες. Τι να πεις!

Διαβάστε ακόμα:

Μen's Report: Δείτε 10 από τα πιο hot κορμιά που μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα!

Hollywood report: Ποιες star διαθέτουν τους πιο αξιοζήλευτους κοιλιακούς; (photos)

Φάκελος κυτταρίτιδα:Δείτε ποιες stars πρόδωσε ο φακός!