«Νιώθω ότι δεν με αγάπησαν ποτέ». Ποιος σταρ έκανε αυτή την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή;

«Νιώθω ότι δεν με αγάπησαν ποτέ». Ποιος σταρ έκανε αυτή την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μιλάει για τις σχέσεις της ζωής του

Στα 52 του χρόνια έχει ήδη δύο γάμους στο ενεργητικό του, αλλά και δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα ο ίδιος, δεν νιώθει ότι αγαπήθηκε ποτέ από τις συντρόφους του. Ο λογος για τον Sean Penn, ο οποίος μίλησε στο αμερικανικό Esquire για την προσωπική του ζωή.

Μετά από 13 χρόνια γάμου με την Robin Wright, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και, σε μία σπάνια εξομολόγηση, ο Penn δήλωσε στο περιοδικό: «Δεν είναι ντροπή να λες ότι όλοι θέλουμε να αγαπηθούμε. Κοιτώντας πίσω, στην ζωη μου, δεν νιώθω ότι το είχα ποτέ αυτό», είπε.

mesa_copy_copy_copy



Ο Penn, που στην δεκαετία του '80 ήταν παντρεμένος με την Madonna, ενώ, η σχέση του με την Robin Wright υπήρξε παροιμιώδης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996, και τα προβλήματα ξεκίνησαν αμέσως. Το 2007 έκαναν αίτηση διαζυγίου την οποια, στη συνέχεια απέσυραν. Το 2009 η Wright κατέθεσε, ξανά, αίτηση διαζυγίου, η οποία, στη συνέχεια αποσύρθηκε αλλά και κατατέθηκε ξανά. Το ζευγάρι χώρισε, τελικά, το 2010. «Όταν παίρνεις διαζύγιο, όλες οι αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια. Κάθεσαι και σκέφτεσαι "Μα τί έκανα; Γιατί πίστευα ότι ήταν καλή ιδέα να επενδύσω, με αυτό τον τρόπο, στον συγκεκριμένο άνθρωπο;". Σκέψεις που είναι απόλυτα ταπεινωτικές. Όλα αυτά μπορούν να κάνουν κάποιον πολύ πικρόχολο, και πολύ σκληρό και κλεισμένο στον εαυτό του, αλλά σε εμένα λειτούργησαν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο».

Διαβάστε ακόμα:
Florence Welch: Η νέα σχέση του Sean Penn, είναι 26 χρόνια νεότερη
Madonna- Sean Penn: το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί (;)
Madonna & Sean Penn:Ένας επεισοδιακός γάμος που έγραψε ιστορία