Η υπέροχη φωτογράφηση των υποψήφιων των Όσκαρ για το περιοδικό Time και το video με τις εξομολογήσεις τους

Η υπέροχη φωτογράφηση των υποψήφιων των Όσκαρ για το περιοδικό Time και το video με τις εξομολογήσεις τους

Κορυφαία ονόματα του Hollywood υποδύονται, για τον φωτογραφικό φακό, τους χαρακτήρες που τους χάρισαν την υποψηφιότητα για το χρυσό αγαλματίδιο

Δεν είναι τυχαίο ότι οι ερμηνείες τους εξασφάλισαν υποψηφιότητες για Όσκαρ. Και η φωτογράφηση που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, από το περιοδικό Time απλώς το επιβεβαιώνει. Κορυφαία ονόματα του Hollywood ένωσαν τις δυνάμεις τους, με την φωτογράφο Paola Kudacki, για το τεύχος «Great Performances», όπου φωτογραφήθηκαν υποδυόμενοι τους χαρακτήρες που τους εξασφάλισαν την πολυπόθητη υποψηφιότητα για τις ερμηνείες τους.


Για τις συγκλονιστικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ζητήθηκε από τους 11 ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων και οι Anne Hathaway, Hugh Jackman, Jessica Chastain και Philip Seymour Hoffman να φωτογραφηθούν, χωρίς την βοήθεια make up, κοστουμιών ή ειδικών εφέ, ως οι χαρακτήρες που υποδύθηκαν στις ταινίες που φέτος αναμένεται να σαρώσουν στην τελετή απονομής των βραβείων της ακαδημίας. Δείτε στην gallery τις συγκλονιστικές φωτογραφίες, αλλά και το video όπου ο κάθε σταρ μιλάει για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Διαβάστε ακόμα:
Les Miserables: Το Queen.gr το είδε και αναφέρει.
Quvenzhané Wallis: Γνωρίστε την νεότερη υποψήφια για Oscar στην ιστορία
Χρυσές Σφαίρες 2013: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς