Κυτταρίτιδα και υπερηφάνεια: Ποια διάσημη κυρία είναι ακομπλεξάριστη και φοράει καυτό σόρτς;

Κυτταρίτιδα και υπερηφάνεια: Ποια διάσημη κυρία είναι ακομπλεξάριστη και φοράει καυτό σόρτς;

Μπράβο στις γυναίκες χωρίς κόμπλεξ

Είναι μία από τις πιο διάσημες κυρίες στο Hollywood. Η δόξα που βίωσε τα προηγούμενα χρόνια της χάρισε πολλά εκατομμύρια. Είναι μία από τις πιο πετυχημένες Pop τραγουδίστριες παγκοσμίως. Πλέον, έχει αποφασίσει να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τα μέσα και τους δημοσιογράφους και να ζει μια φυσιολογική ζωή.


Ο λόγος για την αγαπητή Britney Spears, την οποία κατά καιρούς απαθανατίζουν οι paparazzi, σε καθημερινές στιγμές της. Η star σίγουρα πρέπει να έχει τσακωθεί με τη στιλίστριά της, μιας και οι τελευταίες της εμφανίσεις είναι σκέτη αποτυχία. Πριν λίγους μήνες είχαμε σχολιάσει μια από αυτές τις κακές εμφανίσεις της. Όλα τα sites του εξωτερικού σχολίασαν την εμφάνισή της με το πιτζαμέ σορτσάκι, τα αθλητικά παπούτσια και τις ψηλές κάλτσες και η Britney αποφάσισε να κάνει δεύτερη ίδια εμφάνιση, αλλάζοντας το μπλουζάκι και τις... κάλτσες!


Αυτή τη φορά οι δημοσιογράφοι του εξωτερικού σχολίασαν μανιωδώς, την κυτταρίτιδα της star, η οποία η αλήθεια είναι ότι «έκανε μπαμ». Εμείς φυσικά θα υποστηρίξουμε τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Γυναίκες είμαστε, όλες έχουμε είτε λίγη, είτε λίγο περισσότερη κυτταρίτιδα... το θέμα είναι να ντυνόμαστε σωστά, ώστε να μην την καταστούμε και πρωταγωνίστρια... Ε , Britney;

Διαβάστε ακόμα

Ξύρισε το μισό κεφάλι της: Ποια star ακολουθεί τα κακά χνάρια της «παλιάς» Britney;

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Britney Spears!

Τι συμβαίνει στην Britney Spears;