O Michael Jackson είχε πληρώσει $23εκ. για να μην δημοσιευτούν 24 μαρτυρίες παιδιών για σεξουαλική παρενόχληση!

O Michael Jackson είχε πληρώσει $23εκ. για να μην δημοσιευτούν 24 μαρτυρίες παιδιών για σεξουαλική παρενόχληση!

Η εφημερίδα The Sun παρουσιάζει ένα ρεπορτάζ που...αποκαθηλώνει τον Βασιλιά της Pop στη συνείδηση του κόσμου!

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun που επικαλείται φακέλους του FBI, σύμφωνα με τους οποίους φέρεται ο Michael Jackson να έχει δαπανήσει περίπου 23 εκατομμύρια δολάρια για να αποσιωπήσει τους ισχυρισμούς 24 συνολικά παιδιών για παρενόχληση.

Όπως αναφέρεται τα αρχεία αυτά δείχνουν το Βασιλιά της Pop να έχει παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά κάτω από τη μύτη των ανυποψίαστων γονιών τους. Μεταξύ άλλων εμπεριέχονται ηχογραφημένες κλήσεις τηλεφώνων και εκθέσεις ιδιωτικών ντέντεκτιβ του 50χρονου star που πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια.

Η υπόθεση φέρει την ονομασία "Lost Boys" και ανάμεσά του υπάρχουν 5 παιδιά- ηθοποιοί, 2 χορευτές, ένα αγόρι από την Ευρώπη και ο γιος ενώ πολύ γνωστού σεναριογράφου- που φέρεται να δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από τον star στο σπίτι του στη Neverland.

Στα αρχεία συμπεριλαμβάνονται επίσης μαρτυρίες της οικονόμου και του συζύγου της, όπου κατηγορεί τον Michael Jackson για εμμονή με την πορνογραφία ανηλίκων. Επίσης τον ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής έπαιρνε αγόρια στη κρεβατοκάμαρά του και παρακολουθούσαν ταινίες πορνό με τον κωδικό "Blue fox".

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική η κατάθεση του Prince Jackson στη δίκη για το θάνατο του πατέρα του

Michael Jackson: Είχε να κοιμηθεί δυο μήνες πριν πεθάνει!