«Είναι ένα πλαστικό ρομπότ που δεν μπορεί να τραγουδήσει»! Ποια... «σταυρώνει» την Katie Holmes;

Γωγώ Φούντα
«Είναι ένα πλαστικό ρομπότ που δεν μπορεί να τραγουδήσει»! Ποια... «σταυρώνει» την Katie Holmes;

Καθόλου καλά τα νεύρα της!

Φαίνεται ότι από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα οικονομικά προβλήματα για την Tori Spelling, θεωρεί πως θα αντιστρέψει την κατάσταση με το να βγαίνει και να κλαίγεται δημόσια για τη στείρωση(!) του συζύγου της και φυσικά να κατηγορεί άλλους stars, χωρίς φυσικά να της έχουν κάνει το παραμικρό!

Τελευταίος της στόχος, είναι η Katie Holmes την οποία περνάει από γενεές δεκατέσσερις μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της Telling It Like It Is. Η Spelling λοιπόν κάνει μία μίνι αναδρομή στην εποχή που τόσο η ίδια όσο και η Katie ήταν stars σε νεανικές σαπουνόπερες, η πρώτη στο Beverly Hills, 90210 και η δεύτερη στο Dawson's Creek αλλά και τη συμπάθεια που της είχε καθώς τη θεωρούσε πολύ γλυκιά και ευγενική.

Tori Spelling-854x1280

Για 10 περίπου χρόνια χάθηκαν και ξανασυναντήθηκαν τυχαία έξω από ένα στούντιο φωνητικής: kΠριν από μένα είχε άλλο μάθημα οπότε περίμενα τη σειρά μου. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε κάνει εντύπωση πόσο κακή φωνή είχε η κοπέλα που ήταν μέσα και πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν βγήκε και είδα ότι ήταν η Katie! Στην αρχή έκανα κίνηση να την αγκαλιάσω, αλλά εκείνη ήταν τόσο ψυχρή που μου έκοψε τη φόρα! Της έκανα ένα κοπλιμέντο για την κόρη της και όταν της είπα ότι έχω κι εγώ παιδιά, έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί δεν το ήξερε! Έγινα έξαλλη γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είχε ιδέα τι γίνεται στις ζωές των άλλων celebrities. Στεκόταν εκεί ευγενική και ψυχρή σαν πλαστικό ρομπότ το οποίο δεν μπορούσε καν να τραγουδήσει», ολοκλήρωσε το κατηγορώ της η Tori.

Σίγουρα έχει πολλά θέματα, και σίγουρα ξεσπάει σε λάθος ανθρώπους! Ελπίζουμε σύντομα να συνέλθει και να μπορέσει να βρει κι αυτή λίγα χρήματα να ζήσει αξιοπρεπώς!

Διαβάστε επίσης:

Τα οικονομικά προβλήματα πασίγνωστης ηθοποιού: «Τα παιδιά μου φοράνε ρούχα από δεύτερο χέρι»

Ποιας superstar ο σύζυγος θέλει να κάνει αγγειεκτομή, αλλά δεν έχει τα χρήματα;

Είναι η Tori Spelling χρεωκοπημένη στα πρόθυρα διαζυγίου;