Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του MDA Ελλάς στο εστιατόριο Διόνυσος

Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του MDA Ελλάς στο εστιατόριο Διόνυσος

Στη σκιά της Ακρόπολης επέλεξε φέτος το MDA Ελλάς να πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο για την στήριξη του σημαντικού έργου που επιτελεί εδώ και 13 χρόνια.

Η Πρόεδρος του MDA Ελλάς κ. Βάνα Λαβίδα και τα Μέλη του ΔΣ υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς καλεσμένους τους σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, στο εστιατόριο Διόνυσος.

Η μοναδική θέα της Ακρόπολης, η φίνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και οι μελωδίες από το quintetto εγχόρδων Arco Continuo που έδωσαν την δική τους ξεχωριστή νότα στο καλωσόρισμα των καλεσμένων, έκαναν τη βραδιά μοναδική!

Μέγας Χορηγός: SCA HYGIENE PRODUCTS

Τα υπέροχα δώρα του λαχνού από τα καταστήματα: Γούνες Ντίνα Σιώρα, Danelian Diamond Club, Enny di Monaco, Kessaris, Nikos Koulis Jewels, Park House, Γιάννης Δελούδης, Oscar de la Renta, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία & οι εταιρείες Park House και Goldair Handling, έκαναν πολλούς από τους καλεσμένους μας να ... νιώσουν τυχεροί... και χάρισαν υπέροχα δώρα στους τυχερούς!
Η παρουσία του κόσμου σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά υπήρξε καθοριστική βοηθώντας τον κύριο σκοπό της εκδήλωσης: την ενίσχυση του έργου του MDA Ελλάς