Αυτή είναι η πρώτη τυφλή που διαγωνίστηκε στα καλλιστεία για Miss California

Αυτή είναι η πρώτη τυφλή που διαγωνίστηκε στα καλλιστεία για Miss California

Γνωρίστε την

Άλλο ένα ταμπού ξεπεράστηκε στο φετινό διαγωνισμό καλλιστείων που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, για την ανάδειξη της Miss California.

Η πρωτοτυπία αυτή τη φορά αφορούσε σε ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ομορφιάς. Η Kristina Blum είναι ένα κορίτσι με τα ίδια όνειρα και τις φιλοδοξίες όπως χιλιάδες άλλα κορίτσια της ηλικία της, που συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς. Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να φορέσει το στέμμα της νικήτριας, κατάφερε όμως να γράψει το όνομά της στην ιστορία του διαγωνισμού μια και ήταν η πρώτη τυφλή διαγωνιζόμενη.

Η Kristina περπάτησε με μαγιό αλλά και με βραδινή τουαλέτα χρησιμοποιώντας λευκό μπαστούνι των τυφλών σαν το μοναδικό τεχνικό βοήθημα κάτω από τα χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές του πλήθους που την παρότρυναν για το κουράγιο και το θάρρος της. Στο τέλος της βραδιάς η Kristina έφυγε με τον τίτλο της Miss Congeniality, ένα τίτλος που δίδεται συνήθως στην πιο χαρισματική και γλυκιά προσωπικότητας απ' τα κορίτσια που συμμετέχουν.

DPG Network