Κλέλια Πανταζή: «Εγώ, το Dancing, o Παναθηναϊκός και ο Διαμαντίδης» (photos+videos)

Κλέλια Πανταζή: «Εγώ, το Dancing, o Παναθηναϊκός και ο Διαμαντίδης» (photos+videos)

Η Κλέλια Πανταζή κατέκτησε ακόμη ένα... χάλκινο μετάλλιο μετά από αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, στο Dancing With The Stars 4 και μιλάει αποκλειστικά στο Onsports για τον χορό που αφιερώνει στη μεγάλη της αγάπη, τον Παναθηναϊκό αποθεώνοντας τον Εξάστερο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2002 στη Νέα Ορλεάνη εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο show χορού του Antenna. Καθήλωσε όλη την Ελλάδα με τις χορευτικές τις ικανότητες φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό και το Onsports παρουσιάζει την οπαδική της πλευρά, με την 28χρονη Ολυμπιονίκη να μην κρύβει τη λατρεία που νιώθει για το «τριφύλλι» και ιδιαίτερα για την ανδρική ομάδα μπάσκετ που έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο.

Μάλιστα, παραδέχεται ότι της έχει λείψει το γήπεδο και σχεδιάζει να πάει στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας την Παρασκευή (31/1, 21:30)! Επίσης, δεν μας κρύβει ότι χάρηκε πολύ που επέστρεψε ο Αντώνης Φώτσης και ότι θα ήθελε πίσω και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους! Έχοντας πάρει... γερές βάσεις από το Dancing With The Stars δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε αν θα χόρευε για τις cheerleaders των νταμπλούχων Ελλάδας, τις Fun Patrol, αλλά και ποιον χορό της στο DWTS 4 θα αφιέρωνε στον αγαπημένο της σύλλογο!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr