Η Sarah Jessica Parker μιλάει για το στυλ της, τα social media και την τρίτη ταινία SATC

Η Sarah Jessica Parker μιλάει για το στυλ της, τα social media και την τρίτη ταινία SATC

Η αγαπημένη σταρ, εφ' όλης της ύλης

Σαν Carrie Bradshaw, η Sarah Jessica Parker δημιούργησε ένα νέο τρόπο να αντιλαμβανόμαστε το στυλ, τον οποίο εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο ασπάστηκαν. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε –ντυμένη με floral φόρεμα της Tracy Reese, γκρι σακάκι που η ίδια σχεδίασε για τον οίκο Halston και τα ankle boots ονόματι Alyssa από την σειρά της, SJP Collection- στο ινστιτούτο 92Y της Νέας Υόρκης για μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον καλό της φίλο, Jonathan Tisch. Τι μάθαμε για την πρωταγωνίστρια που όλοι αγαπήσαμε;

sjp mesa

Τι έμαθε από το Sex and the City: «Αυτό που ήθελα περισσότερο να κρατήσω από αυτή την εμπειρία ήταν το πώς να είμαι καλή φίλη, το οποίο αντιλαμβάνομαι σαν επένδυση- οι τρόποι με τους οποίους η Carrie έδειχνε την αγάπη της γι τις φίλες της. Προσπαθώ να είμαι καλή φίλη και ελπίζω ότι τα καταφέρνω. Άλλαξε εντελώς τον τρόπο που βλέπω τις φιλίες μου».

Για το ενδεχόμενο μίας τρίτης ταινίας: «Θα σας απαντήσω ειλικρινά. Έχω υπάρξει αρκετά ασαφής, προσπαθώ να κάνω πλάκα, αλλά βρισκόμαστε στο 92Y και θέλω να φανώ αντάξια της περίστασης. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ ουσιαστική συζήτηση για μία τρίτη ταινία. Πριν από πολύ καιρό συζήτησα με τον Michael Patrick King (σ.σ. ο παραγωγός) για την ταινία, και την προοπτική να την "σπάσουμε" σε τρία μέρη. Η πρώτη και η δεύτερη ταινία πραγματοποιήθηκαν και υπάρχει, από την άποψη της συνέχειας της ιστορίας, ένα τρίτο μέρος. Αλλά το κατά πόσο μπορούμε να το "αφηγηθούμε", δεν έχει συζητηθεί, ειλικρινά, ποτέ. Δεν είναι ότι είμαι εγώ αρνητική ή ότι ο Michael δεν θέλει, νομίζω ότι απλώς δεν έχουμε νιώσει ποτέ ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μέσα στο κεφάλι μου, είναι μία μικρότερη ταινία».

Για την ενασχόλησή της με το Twitter και το Instagram: «Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνουμε ότι αντιστεκόμουν. Έκανα την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για το μπαλέτο της Νέας Υόρκης και σκέφτηκα ότι, επιτέλους, αυτός ήταν ένας λόγος για να ανοίξω account. Μπορώ να μιλάω για αυτή την καταπληκτική ομάδα χορού, τους υπέροχους αυτούς χορευτές- για κάτι που αξίζει να επενδύσω χρόνο και, σίγουρα, τους 140 χαρακτήρες μου. Νιώθω ότι έχω λίγο περίπλοκη σχέση με το Twitter. Το Instagram κι εγώ... πιστεύω ότι αυτή είναι πιο εύκολη σχέση».

Για τα style icons της: «Μπορεί να ακουστεί εντελώς ψεύτικο αλλά αλήθεια αγαπώ τις εμφανίσεις στον δρόμο. Λατρεύω να βλέπω τι φοράνε οι γυναίκες που κυκλοφορούν στην πόλη. Λατρεύω να τις βλέπω στο μετρό, μου αρέσει πολύ να βλέπω να μπαίνουν στα βαγόνια άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές. Τον τρόπο που επιλέγουν να χτενίσουν τα μαλλιά τους, ή το πώς φοράνε τα τζιν τους. Το ίδιο πράγμα μου αρέσει και όταν ταξιδεύω. Λατρεύω να βλέπω, σε κάθε διαφορετικό μέρος [που πηγαίνω, εμφανίσεις που φαίνονται εντελώς νέες για μένα, γιατί με αυτό τον τρόπο βλέπεις πολύ περισσότερα πράγματα. Το εννοώ πραγματικά, αυτές οι γυναίκες που δεν θα γνωρίσω ποτέ, έχουν ασκήσει την μεγαλύτερη επιρροή σε εμένα, από οποιονδήποτε άλλο».

Διαβάστε ακόμα:
Anna Wintour και Sarah Jessica Parker μιλάνε για τους πιο κακοντυμένους άντρες του Met Ball
Sarah Jessica Parker: Μαμά με φόρμες το πρωί- style icon το απόγευμα. Πώς τα καταφέρνει;