Ξεχάστε όσα έχετε δει: Το σώμα της Elsa Pataky 3 μήνες μετά τη γέννα, κόβει την ανάσα

Γωγώ Φούντα
Ξεχάστε όσα έχετε δει: Το σώμα της Elsa Pataky 3 μήνες μετά τη γέννα, κόβει την ανάσα

Οι απίστευτοι κοιλιακοί της κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή από τα απαίσια ρούχα της

Ελάτε πείτε την αλήθεια: Πόσες φορές σας έχουμε δείξει stars που μόλις έχουν γεννήσει, ή έστω λίγους μήνες, και τα κορμιά τους είναι αν μη τι άλλο υποδειγματικά; Πολλές, το ξέρουμε! Και πώς άλλωστε να μην μας τραβούν την προσοχή, τα εξωπραγματικά σχεδόν σώματά τους, τα οποία βέβαια είναι αποτέλεσμα σκληρής διατροφής και γυμναστικής;

Ωστόσο, αν αναζητούσατε την πιο υστερική και ταυτόχρονα αποφασιστική, να τα λέμε κι αυτά, λεχώνα του Hollywood, την βρήκαμε και πιστέψτε μας καμία σχέση δεν έχει με τις υπόλοιπες! Η Elsa Pataky λοιπόν, γνωστότερη ως σύζυγος κούκλου Chris Hemsworth, πριν 3 μήνες έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της, κάνοντας τη διάσημη οικογένειά της 5μελή, καθώς έχει άλλη μία κορούλα!

Μόλις χθες λοιπόν, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου, το οποίο συνυπογράφει με τον personal trainer της με τίτλο Intensidad Max. Το βιβλίο περιέχει, τι άλλο, συμβουλές fitness! Το εξώφυλλο λοιπόν, κοσμεί η ίδια η Elsa, η οποία επιδεικνύει τους... ατσάλινους κοιλιακούς της, τους οποίους πιθανότατα εμείς δεν θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε ποτέ! Αν αναλογιστεί κανείς, ότι μόλις 3 μήνες πριν, είχε στην κοιλιά της 2 μωρά, το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, όχι ότι δεν είναι και από μόνο του!

article-0-1E79F9CE00000578-386 634x785

Θα μας πείτε τώρα, και τι άλλο κάνει στη ζωή της εκτός από το να φροντίζει την εμφάνισή της; Δεκτόν! Επίσης έχουμε να πούμε, ότι το εντυπωσιακό της κορμί κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του κοινού και να μην ασχοληθεί κανείς με το απαίσιο, για ακόμη μία φορά, outfit της!

Φαίνεται να τα έχει υπολογίσει όλα με λεπτομέρειες η Elsa. Έξυπνο κορίτσι!

Διαβάστε ακόμη:

Άουτς! Ο πιο σέξι ηθοποιός του Hollywood υπέκυψε στη τάση της σεζόν... τα στενά σορτς!

H Kendall Jenner ποζάρει topless! Ανεβαίνουν οι μετοχές της στο modeling