Ηθοποιός του Beverly Hills είπε για την Tori Spelling: «Είναι για λύπηση»

Ηθοποιός του Beverly Hills είπε για την Tori Spelling: «Είναι για λύπηση»

Το reality show και οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή προκαλούν θλίψη στους συμπρωταγωνιστές της

Ο Ian Ziering και η Tori Spelling γνωρίζονται από την δεκαετία του '90 τότε που πρωταγωνιστούσαν στην πολύ επιτυχημένη σειρά Beverly Hills. Από τότε στη ζωή όλων άλλαξαν πολλά.

Άλλοι τα κατάφεραν καλύτερα, άλλοι χειρότερα. Κάποιοι κατάφεραν να παίξουν ξανά σε σειρές ή σε κάποιες κινηματογραφικές ταινίες ενώ στην περίπτωση της Tori Spelling, η ηθοποιός έκανε τη ζωή της reality show, στην κυριολεξία.

IAN

Μάλιστα από τότε που προβάλλεται το σόου πολλά στιγμιότυπα της προσωπικής της ζωής έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας όπως το "κέρατο" που έφαγε από τον άνδρα της, συνεδρίες με σύμβουλο ενώ εκείνος της έλεγε ότι η σεξουαλική τους ζωή έχει πεθάνει και στο μεταξύ η Tori καθημερινά καταγραφόταν από τις κάμερες πιο ράκος από ποτέ.

TORIMESA

Όλη αυτή η εικόνα της Tori Spelling έχει προκαλέσει θλίψη στον παλιό συμπρωταγωνιστή της Ian Ziering που είπε για εκείνη: "Δεν μπορώ να το δω. Με λυπεί να βλέπω την Tori να περνάει όλο αυτό και να υπάρχουν παιδιά στη μέση. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Είναι ένα "ναυάγιο" αυτό το σόου αλλά μάλλον ξέρει τι κάνει. Είμαι λυπημένος, είναι θλιβερή η εικόνα της".