Megxit: Οι Sussexes αποχώρισαν οριστικά, όμως υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις

Megxit: Οι Sussexes αποχώρισαν οριστικά, όμως υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις

Η αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια είναι πια οριστική.

Οι δύο τελευταίες εβδομάδες που πέρασαν ήταν πολύ ιδιαίτερες για τους Sussexes. H Meghan Markle κέρδισε τη δίκη που εκκρεμούσε από το 2019 με τα βρετανικά tabloids, ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και μόλις εχθές έγινε γνωστή η οριστική τους απόφαση για το αν θα επιστρέψουν ξανά ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά το Megxit.

Μετά την τελευταία εμφάνισή τους τον περασμένο Μάρτιο όπου και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ως royals τους δόθηκε ένας χρόνος για να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν. Και οι Sussexes αποφάσισαν. Το «διαζύγιο» με το παλάτι είναι πια οριστικό, κάτι που σημαίνει πως δεν θα επιστρέψουν ξανά σαν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο 36χρονος πρίγκιπας και η 39χρονη αγαπημένη του που ανακοίνωσαν πριν λίγες ημέρες πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, κατάφεραν μέσα στη χρονιά που πέρασε, να πάρουν οριστική απόφαση για το μέλλον τους και στο τέλος της προθεσμίας που τους είχε δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, επέλεξαν να παραμείνουν τελικά μέλη της οικογένειας αλλά όχι του Brand πίσω από το Παλάτι.

Οι οργανισμοί τους οποίους είχαν αναλάβει ο Harry και η Meghan επιστρέφουν στη βασίλισσα που θα τους μοιράσει στα υπόλοιπα βασικά βασιλικά μέλη. «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex επιβεβαίωσαν στη βασίλισσα πως δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μετά από συνομιλίες του δούκα με τη βασίλισσα, υπάρχει γραπτή απόφαση του πρίγκιπα που επιβεβαιώνει την παραίτησή του από τα καθήκοντά του στη βασιλική οικογένεια και δεν είναι υπεύθυνος για να συνεχίσει να εργάζεται πάνω στις υποχρεώσεις που ήρθαν στη ζωή κοινωνικής προσφοράς που ζούσε», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού.

Υπάρχουν όμως τέσσερις συνδυασμένες προστασίες που θα διατηρήσουν οι Sussexes και θα συνεχίσουν να πατρονάρουν.

Ποιοι είναι αυτοί; Θα τους δεις στη gallery που ακολουθεί.