Meghan Markle: Βρέθηκε με ένα υπέρογκο ποσό στην κατοχή της και ξέρουμε γιατί

Meghan Markle: Βρέθηκε με ένα υπέρογκο ποσό στην κατοχή της και ξέρουμε γιατί

Δεν τα λες και λίγα τα χρήματα.

Πάνω που νομίζαμε πως η Meghan Markle αυτή τη φορά θα έχει μία ήρεμη εγκυμοσύνη, η μία είδηση για τη δούκισσα του Sussex διαδέχεται την άλλη και στην πλειοψηφία τους δεν είναι καθόλου καλές. Λίγο μετά το οριστικό διαζύγιο με το παλάτι, ανακοινώθηκε πως οι Sussexes θα δώσουν την πρώτη τους επίσημη συνέντευξη μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική ζωή, και φυσικά οι haters δεν το άφησαν να περάσει έτσι αυτό.

Μόλις εχθές μάθαμε για τις καταγγελίες και τις κατηγορίες που βαραίνουν τη Meghan Markle σε σχέση με περιστατικά bullying σε πρώην μέλη του παλατιού που δούλευαν για εκείνη. Πιο συγκεκριμένα η Daily Mail, η οποία έχει αποδείξει πως δεν είναι φαν του ζεύγους αναφέρει στο ρεπορτάζ της, ότι τον Οκτώβριο του 2018, η Meghan, έδιωξε -κυριολεκτικά-με τις κλωτσιές- δύο από τους ανθρώπους που εργάζονταν γι’ αυτή, ενώ έβρισε ακόμη έναν!

Ο Jason Knauf ήταν ο ένας από τους ανθρώπους που υπέστη εκφοβισμό εκ μέρους της τότε δούκισσας του Sussex, ο οποίος τώρα πια εργάζεται για λογαριασμό του William και της Kate, και δήλωσε ότι προσπάθησε να προστατεύσει τους συνεργάτες του, στους οποίους η Meghan ασκούσε τεράστια πίεση, η οποία συνοδευόταν από προσβολές.

Φυσικά η Meghan δεν άφησε τις κατηγορίες αυτές να περάσουν έτσι και μέσω του εκπροσώπου της έδωσε τη δική της απάντηση για το συμβάν, την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ. Λίγες ώρες όμως μετά και αφού μάθαμε τι συνέβη με τη Meghan, γίνεται γνωστό, πως η δούκισσα του Sussex ανταμείφθηκε με 625 χιλιάδες δολάρια. Σίγουρα θα αναρωτήθείς γιατί, όμως αν το σκεφτείς λιγάκι θα βρεις αμέσως την απάντηση στην ερώτησή σου.

Η 39χρονη δούκισσα του Sussex μήνυσε τις Associated Newspapers για εισβολή της ιδιωτικής ζωής και της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων για μια σειρά άρθρων το 2019 στη Mail on Sunday και στη MailOnline, το οποίο περιελάμβανε τμήματα μιας ιδιωτικής επιστολής από τον πατέρα της Thomas μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της είχε γίνει γνωστό πως η Meghan δύο χρόνια μετά κέρδισε τη μάχη αυτή στο δικαστήριο και σύμφωνα με τις πληροφορίες της απονεμήθηκαν τα χρήματα για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και των πνευματικών δικαιωμάτων της.