Έγινε η έκπληξη: Meghan-Harry γιορτάζουν με την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Έγινε η έκπληξη: Meghan-Harry γιορτάζουν με την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Θα μπορούσε να κλείσει πιο όμορφα η μέρα;

Η σημερινή μέρα ήταν κάτι παραπάνω από ιδιαίτερη. Εκτός από την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο κόσμος των media είχε ακόμη ένα θέμα να ασχοληθεί και αυτό δεν ήταν άλλο από την πολύκροτη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey. Τρεις τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος προβλήθηκε η συνέντευξη και ήδη από τα πρώτα λεπτά η δούκισσα του Sussex συγκλόνισε τους τηλεθεατές.

Ο Ant1 μετέδωσε αποκλειστικά την συνεντεύξη των Sussexes στην Oprah το μεσημέρι και έτσι είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε και να δούμε όλα αυτά που διαβάζουμε από το πρωί. Η Meghan Markle μίλησε για τις τάσεις αυτοκτονίας, για τις ανησυχίες που είχε το παλάτι για το πόσο μαύρο θα είναι το παιδί με τον Harry, αλλά και για τον καυγά της με την Kate Middleton.

Μάθαμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε, όπως πως στην πραγματικότητα παντρεύτηκε με τον Harry τρεις ημέρες νωρίτερα από την 19η Μαΐου του 2018, μόνο οι δυο τους και ο Αρχιεπίσκοπος. Όλα αυτά μας έκαναν πράγματι να αναρωτηθούμε τι συμβαίνει πίσω από τους πολυτελείς τοίχους του Buckingham, τα ξεχάσαμε όμως όλα βλέποντας τη φωτογραφία με την οποία Harry και Μeghan γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναίκας.

Μπορεί η συνέντευξή τους να έκανε μεγάλο ντόρο, εκείνοι όμως γιορτάζουν τη μέρα αυτή με μία φωτογραφία που δεν γίνεται να μην σε ενθουσιάσει. Ο φωτογράφος που έβγαλε τη φωτό της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης, Misan Harriman δημοσίευσε λίγη ώρα πριν μια νέα φωτογραφία με τους Sussexes. Στο ίδιο σημείο του κήπου, η Meghan κρατά στην αγκαλιά της τον σχεδόν δύο ετών γιο της, Archie Harrison και ο Harry βρίσκεται ακριβώς πίσω τους και τους αγκαλιάζει τρυφερά.

«Τι υπέροχα νέα για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Συγχαρητήρια φίλοι μου και καλώς ήρθες στο #girldad club H ❤️», γράφει ο Misan στο caption με τη φωτό να συγκεντρώνει σε λιγότερο από μία ώρα πάνω από 10χιλιάδες likes.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.