Πόσα χρήματα ξοδεύουν τον χρόνο Harry-Meghan Markle για την ασφάλειά τους;

Πόσα χρήματα ξοδεύουν τον χρόνο Harry-Meghan Markle για την ασφάλειά τους;

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για ασήμαντο ποσό.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα μάθαμε για την εισβολή στο σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Montecito της Καλιφόρνια, το οποίο συνέβη δύο φορές στη διάρκεια των γιορτών.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο TMZ πως ένας 37χρονος άντρας με το όνομα Nickolas Brooks πιάστηκε να καταπατά το σπίτι του δούκα και της δούκισσας στο Montecito, CA, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι αξιωματικοί του σερίφη της κομητείας της Santa Barbara τον άφησαν να φύγει με προειδοποίηση. Ωστόσο, η προειδοποίηση φαίνεται πως δεν λειτούργησε, αφού οι αστυνομικοί λένε ότι ο Brooks εμφανίστηκε ξανά στην ιδιοκτησία στις 26 Δεκεμβρίου οπότε και συνελήφθη αυτή τη φορά.

Οι πηγές ανέφεραν πως ο Brooks οδήγησε όλη τη διαδρομή από το Οχάιο, αλλά δεν έγινε σαφές τι ήθελε από τον Harry και τη Meghan ή αν εκείνοι ήταν στο σπίτι τη στιγμή των επισκέψεών του.

Φυσικά κατηγορήθηκε με το πλημμέλημα της παράβασης.

Όπως αντιλαμβάνεσαι το θέμα της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικό για τον Harry και την οικογένειά του και παρά το γεγονός πως εκείνος εξέφρασε την ανησυχία του όταν το παλάτι τον απέκοψε από αυτό δεν άλλαξε τίποτα.

Πόσα όμως πληρώνουν κάθε χρόνο οι Sussexes για το προσωπικό ασφαλείας;

Δες την απάντηση στη gallery που ακολουθεί.